Тяло за милиони: Джей Ло в бял бански на италианска яхта (СНИМКИ)

54-годишна и по-секси отвсякога Дженифър Лопес беше забелязана да изглежда щастлива и спокойна на яхта в Позитано, Италия, без съпруга си Бен Афлек.

На знойните снимки изпълнителката на „Jenny from the Block“ показва разкошен бял цял бански костюм за 99 долара, изглеждайки в приповдигнато настроение на разходка с лодка и приятели, въпреки слуховете за развод на хоризонта. Акцентът на снимките е прочутото ѝ дупе, което преди години тя застрахова в случай на инцидент за колосална сума.

Дженифър Лопес в полупрозрачна рокля

51-годишният Афлек и Лопес първоначално бяха заедно от 2002 до 2004 г. Те прекратиха годежа си през 2004 г. и продължиха напред с други партньори и деца от тях. Връзката им бе възобновена през 2021 г. и те се ожениха през 2022 г. Бен е баща на  Виолет, 18, Серафина, 15, и Самуел, 12, от брака му с Дженифър Гарнър, докато Лопес е майка на 16-годишните близнаци Еме и Макс от бившия си съпруг Антъни. Но през последните няколко месеца се говореше, че се насочват към раздяла.

Романтичният втори меден месец на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Италия

Слуховете започнаха да се появяват, когато J.Lo присъства сама на церемонията Met Gala през 2024 г. Тогава беше съобщено, че Афлек е отседнал в отделна къща от Лопес. Дни по-късно Лопес също беше видяна да търси къща, без Афлек.

InTouch съобщи, че Лопес и актьорът от „Gone Girl“ са на терапия, за да работят по брачните си проблеми.

„Бен вярва в терапията до известна степен и е готов да бъде добър спорт за участие с отворен ум, въпреки че мрази целия унизителен процес“, каза източник пред изданието.

Имението на двойката в Бевърли Хилс за 60 милиона долара също беше включено в имоти за продажба по-рано този месец.Когато синът на Афлек, 12-годишният Самуел, се дипломира по-рано този месец, Лопес пристигна отделно и се държеше на разстояние от съпруга си.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

Приближени до двойката коментират, че Афлек е „дошъл на себе си“.

„Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост, той би го направил“, каза вътрешен човек пред Page Six през май. „Чувства се така, сякаш последните две години са били само трескав сън, а сега е дошъл на себе си и разбира, че просто няма начин това да проработи.“

Белият бански и дупето за милиони на Джей Ло са в галерията ни!

Джей Ло: По бански, без Бен Афлек, щастлива на италианска яхта

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол