Тествали ли са Мегън Маркъл за фертилност и кога се очаква ново кралско бебе?

Мегън Маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Когато става въпрос за създаване на нови членове на семейството, британските кралски особи го карат съвсем традиционнхо. Първо младите се влюбват, след това идва голямата сватба, а накрая се появява малкото сладко бебче. Така ще се случи и с Мегън и Хари, които вече преминаха през първите два етапа и сега всички чакат, притаили дъх, за да чуят новината, че още един кралски наследник е на път.

И двамата са споделяли, че искат да имат деца, но кога се очаква това да се случи? Всъщност се надяваме, че никой няма точен отговор на този въпрос, защото единствено жената трябва да има контрол над репродуктивната си способност!

Но дали слуховете са верни и Мегън наистина е преминала тест за фертилност преди да се омъжи за Хари? Същите слухове гравитираха из пространството и преди сватбата на Кейт и Уилям през 2011-та година, но дали са истина? По-скоро не, в противен случай това би било ужасна инвазия в личното пространство.

Снимка: netinfo

През годините се появиха и слухове, че са проверили дали принцеса Даяна е девствена, преди да се омъжи за принц Чарлз. А това също звучи толкова притеснително, като сегашните слухове.

Източници разкриват, че самият личен гинеколог на кралицата е направил прегледа на Даяна и е установил, че тя е напълно "невинна и чиста" девойка.

Е, доста неща са се променили от тогава до сега, но се надяваме, че кралското семейство не си позволява подобно своеволия.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

И все пак сме любопитни - колко деца искат да имат Хари и Мегън?

И тук се надяваме това решение да си е изцяло тяхно. Все пак историята показва, че повечето кралски особи в новата история имат по две деца (с изключение на Уилям и Кейт).

Какви са очакванията около самата бременност и раждането?

Тук има строги протоколни правила. Първо - кралицата научава първа за новото бебе. Кралските майки не получават подаръци за детето преди неговото раждане. Кралските особи са задължени да споделят снимки на своето бебе с всички останали. Е, поне за щастие вече го няма натискът първородното дете да бъде момче!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти