Танцът на радостта 2: Принц Уилям и децата на концерт (ВИДЕО)

След месеци на неяснота и здравословни проблеми, британското кралско семейство сякаш е влязло в нова фаза на радост и подобрение. След като Кейт Мидълтън направи първата си публична изява след диагнозата рак на парада в чест на рождения ден на крал Чарлз и изпрати на всички поданици и фенове широката си усмивка, изминалият уикенд също бе много радостен за семейството.

След като посети футболен мач от Евро 2024, принц Уилям заведе двете си по-големи деца - принц Джордж и принцеса Шарлот на концерт на мега звездата Тейлър Суифт в Лондон. Тримата не просто се забавляваха, усмихнати до уши заедно, но принцът бе хванат от камерите да танцува щуро на трибуните.

Концертът съвпадна с рождения ден на принц Уилям, като той също беше отбелязан с емоционален и щастлив пост в социалните мрежи на кралското семейство.

@tttaay_13 even prince william is a swiftie lol. @Taylor Swift @Taylor Nation ♬ prince william dancing - 🎀ྀིྀི

Това ни подсеща за танцът на принц Луи на балкона по време на парада и е ясно от кого е наследил таланта си в танцувалното поприще. 

 

"Благодаря ти, Тейлър Суифт, за страхотната вечер!" - гласи надписът на поста в социалните мрежи от името на двореца Кенсингтън.

Близо 90 000 фенове се събраха на стадион "Уембли" в петък, като някои от тях се редяха на опашка още преди разсъмване. Това беше първият от осемте концерта на Суифт на стадиона, разпределени между тази седмица и август.

Суифт започна британската част от глобално, мултимилиардно турне Eras по-рано този месец в Единбург, където изнесе три зрелищни концерта. След това се отправи към Ливърпул и Кардиф.

Суифт нарече Лондон, където е живяла известно време в началото на кариерата си, "най-вълнуващият град в света".

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти