Таен развод? Всичко, което знаем за развръзката между Джей Ло и Бен Афлек

Въпреки че връзката на Бен Афлек и Дженифър Лопес беше възхвалявана от мнозина, напоследък се носят слухове, че звездната двойка тихо се е развела. 

Според източници, близки до двойката, Бен Афлек и Дженифър Лопес са приключили бракоразводната си процедура преди месец и планират да обявят официално раздялата си в близко бъдеще. Те също така твърдят, че звездите са били разделени от известно време поради непреодолими различия, които в крайна сметка са довели до решението им да прекратят връзката си.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

Докато някои фенове бяха изненадани от внезапното разпадане на връзката, други забелязаха признаци на напрежение между Бен и Дженифър през последните месеци. Например, те спряха да се появяват заедно на публични събития и комуникацията им изглеждаше ограничена. Това доведе до спекулации, че двойката може да е решила дискретно да прекрати връзката си, вместо да привлича вниманието към евентуална раздяла.

Въпреки че Бен Афлек изглежда приема раздялата спокойно, Дженифър Лопес изглежда прави всичко възможно, за да покаже, че се справя добре след раздялата. Телевизионната водеща Уитни Порт твърди, че Дженифър използва папараци, за да създаде сценични снимки, показващи щастливия й и безгрижен начин на живот. Някои критици обаче смятат, че тези опити изглеждат по-скоро като опит да впечатли Бен, отколкото като автентично изразяване на щастие.

Джей Ло: По бански, без Бен Афлек, щастлива на италианска яхта

Междувременно, докато Дженифър Лопес се занимава със собствения си живот, Бен Афлек е свързан с друга известна жена - Дженифър Анистън. Докато нито един от актьорите не е коментирал официално тези слухове, източници твърдят, че Бен намира идеята да бъде във връзка с Дженифър Анистън за привлекателна. Тези доклади допълнително подхранват спекулациите, че Бен Афлек и Дженифър Лопес наистина са се развели.

Джей Ло и Бен Афлек отново засияха един до друг

Въпреки че точната ситуация на връзката на Бен Афлек и Дженифър Лопес остава неясна, многобройни съобщения предполагат, че звездите са се разделили поради несъвместими различия. Докато Дженифър Лопес изглежда се фокусира върху представянето на щастлив и независим имидж, Бен Афлек е свързан с Дженифър Анистън, което допълнително подхранва слуховете за техния предполагаем развод. Само времето ще покаже дали тези слухове са верни или просто още една вълнуваща история в света на Холивуд.

Ето как се промени Бен Афлек от дете до днес!

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти