Съвременен герой: Джон Бон Джоуви спаси жена от самоубийство

Музикалната легенда Джон Бон Джоуви демонстрира своята доброта и състрадание, когато наскоро успя да спаси живота на жена, изправена пред криза, според съобщения в световните медии. Инцидентът се е случил на моста „Сейгенталер“ в Нашвил, Тенеси, където Джон Бон Джоуви е бил, за да заснеме музикален видеоклип.

Полицията в Нашвил сподели клип, показващ как певецът и неговият екип са били близо до жена, която стояла от външната страна на парапета на моста. Първоначално изглеждало, че жената обмисля скок, но тогава Джон Бон Джоуви се приближил до нея и настоятелно я помолил да се отдалечи от опасната зона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

След няколко минути на внимателно общуване и насърчение, Джон Бон Джоуви успява да убеди жената да се върне на безопасното пространство на тротоара. От местното полицейско управление похвалиха певеца за бързите му действия и го обявиха за герой в трудна ситуация.

Въпреки че представители на Джон Бон Джоуви първоначално не коментираха публично инцидента, те по-късно потвърдиха действията на певеца, заявявайки, че той е действал от искрена загриженост за благосъстоянието на жената. Джон Бон Джоуви избра да запази мълчание от уважение към лицето, участващо в инцидента.

Неотдавнашното събитие на моста „Сейгенталер“ служи като трогателно напомняне за важността на съпричастността, разбирането и готовността да помогнем на другите в моменти на нужда. Благодарение на бързата реакция и непоколебимата подкрепа на Джон Бон Джоуви, една потенциално трагична ситуация завърши с щастлив край.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти