Съпругата на Новак Джокович – Йелена: Нежна Красива, Силна (СНИМКИ)

Съпругата на тенис краля Новак Джокович – Йелена е онази движеща сила, която поддържа искрата и домашния уют на Ноле и семейството им. Двамата са родени в Белград и се запознават в гимназията в края на 90-те. Заедно са от 2005 година и имат две деца - син Стефан и дъщеря Тара. През 2013г. Новак ѝ предлага брак след осемгодишна връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

През 2014г. си казват „Да“ на частна церемония в Черна гора, само няколко дни след като Джокович печели втората си титла от „Уимбългън“.

"Да се съберем беше почти като научна фантастика", казва в интервю тя според Hello.

В интервю за Daily Mail тя дори признава, че понякога се вълнува прекалено много преди мачове и внимава да не пречи с това на подготовката на Новак Джокович.

Но и най-прекрасните и отдадени съпруги и майки имат моменти на слабост и Йелена не се срамува да признае това пред цял свят. 37-годишната съпруга на най-добрия сръбски и световен тенисист открито е споделяла със сръбските медии моменти от родителския път и преживяванията си като майка на двете им деца с Ноле - Стефан и Тара.

Йелена засяга темата за влиянието на травмата от детството върху зрелия човек, в който детето ще се превърне, и за приемането на емоциите на подрастващата личност. Тя изразява мнение, че няма наръчник за перфектно родителство.

Като всеки родител, и тя знае, че не е перфектна и че прави грешки. Съпругата на Джокович разказва за един инцидент, причинил ѝ истинска душевна болка, а именно моментът, в който дъщеря ѝ Тара ѝ казва, че тя не ѝ е майка.

„Децата ми са много различни още от раждането. Когато за първи път станах майка на Стефан, той беше проблемно дете. Имаше майка, която бе убедена, че е усвоила цялата теория на света, но когато дойде практиката, настъпиха умора и несигурност, и всяка грешка беше нещо като края на света. Първото дете обикновено страда, всеки родител облекчава строгите правила със следващите деца. Аз имам две деца, така че с второто напреднах малко."

Йелена признава, че е свикнала хората да я възприемат като съпругата на Новак Джокович и че често не я приемат на сериозно. Тя обаче не се опитва да учи хората, а само споделя своите преживявания.

"Разбира се, оценяваха ме по различни начини и все още съм в центъра на вниманието - дали съм се облякла добре, усмихнала ли съм се или пък съм казала нещо, което трябва или не трябва да направя. Това е незавидна позиция за една млада жена. Беше ми дадено интересно пътуване и трябва да направя най-доброто, което мога, за да изина пътя. Някои хора, които ме виждат само като съпруга на Новак, могат да преживеят това, което казвам, като някакъв вид спомен, а аз просто искам да споделя опита си с хората. Създава се впечатление, че на хората, които имат пари, им е по-лесно. Напротив, ние сме още по-объркани, тези пари по някакъв начин увеличават нашите страхове и съмнения".

Мнозина я смятат за нежен и мил човек, но Йелена казва със завидна доза мъдрост: „Не се смятам за нежен човек, а за върба, толкова малка и тънка, че ветровете я огъват, но не могат да я счупят.“

Двойка за пример: вижте любовта на Новак Джокович и жена му Йелена през годините

Йелена определя стила си като семпъл и много класически. Казва, че обича земни, нюд тонове и много бяло, дори през зимата.

„Аз съм семпла, консервативна и монотонна понякога, но това съм аз!“, споделя Йелена Джокович в скорощно интервю.

Вижте Новак, Йелена и децата им в галерията ни!

Съпругата на Новак Джокович – Йелена: Нежна Красива, Силна

 

Прочетете още: От корта до нощния клуб: Григор и Джокович покоряват София с класа! 

Съпругата на Новак Джокович – Йелена: Нежна Красива, Силна (СНИМКИ)

Вдъхновяващо

Известни

Съпругата на Новак Джокович – Йелена: Нежна Красива, Силна (СНИМКИ)

Съпругата на тенис краля Новак Джокович – Йелена е онази движеща сила, която поддържа искра...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти