Сълзи, обич и подкрепа: Антоанет Пепе показа раждането на Беатрис (ВИДЕО)

Антоанет Пепе, популярната инфлуенсърка, която е добре позната със своята откритост в социалните мрежи, вчера сподели един от най-личните моменти в живота си – раждането на своето четвърто дете, малката Беатрис. В кратко видео, публикувано в Instagram, Антоанет ни предостави възможността да се докоснем до магията на водното раждане и емоциите, които са съпътстват този незабравим момент за семейството ѝ.

Кадрите разкриват силната връзка между нея и партньора ѝ, Иво Карамански-младши. Той стои неотлъчно до нея, прегръщайки я и подкрепяйки я в най-болезнените мигове, точно преди Беатрис да поеме първия си дъх.

Изборът на водно раждане не е случаен – това е метод, който все повече набира популярност заради своето успокояващо въздействие върху майката и бебето. Водата помага за облекчаване на болката и създава по-мек преход за новороденото от утробата към външния свят. Антоанет не крие своята благодарност към медицинския екип, който я е подкрепял през целия процес:

„За мен вие сте истински феи и първите орисници на нашето съкровище“, сподели тя с вълнение в социалните мрежи.

Красивата любов на Антоанет Пепе и Иво Карамански

Присъствието на Иво Карамански до Антоанет по време на раждането е важно и символично. Това е момент, в който двамата заедно посрещат новия член на семейството, укрепвайки още повече връзката си. Заедно те са пример за любов, подкрепа и отдаденост – ценности, които често виждаме в техните публични изяви.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти