Страстно червено: Дженифър Анистън възроди 90-те с тази секси рокля

Дженифър Анистън открадна светлината на прожекторите на събитието Emmy FYC със своята хитова драма "Сутрешното шоу" в неделя. 

55-годишната звезда от "Приятели", която играе телевизионната водеща Алекс Леви в сериала на Apple TV+, изглеждаше невероятно в шикозна рокля без ръкави и с тънки презрамки, когато пристигна в Paramount Studios в Лос Анджелис.

►Дженифър Анистън полугола и откровена за любовта: „Когато почука на вратата, ще бъде добре дошла"

Най-красивите моменти след 50 на Дженифър Анистън

Прилепналата по тялото червена рокля с тънки презрамки сякаш беше намигване към 90-те и ни показа колко малко се е променила Анистън от времето, в което носеше своите емблематични рокли в ситкома "Приятели". Очевидно грижата за тялото ѝ се отплаща добре, защото  актрисата изглеждаше зашеметяващо в своя тоалет.

Джен излъчваше неповторимия си чар в тъмночервената рокля, украсена с флорални мотиви, подчертана от подходящ рубинен медальон, украсяващ деколтето ѝ. Визията беше допълнена от новата по-къса прическа в пясъчнорусо на Анистън. Косата на Дженифър, която в момента е подстригана обратно в нейната емблематична прическа, станала известна по време на дните ѝ в „Приятели“, е елегантна както винаги и звездата просто изглежда никога не остарява. 

Носителката на "Еми" поведе порой от звезди на събитието на червения килим, включително колегите ѝ Джон Хам, Били Крудъп и Марк Дюплас. 

Звездната появи на Анистън идва, след като звездата от "Сутрешното шоу" даде миналата седмица пред The ​​Hollywood Reporter интервю с участието на други звезди, включително Наоми Уотс, Джоди Фостър, Никол Кидман, София Вергара, Бри Ларсън и Анна Савай.

По темата за менопаузата, която беше водена от Наоми, Дженифър призна, че би било хубаво да е имала допълнителна информация какво да очаква, преди самата тя да премине през нея. 

Тя каза: „Това би била хубава информация, защото някак сляпо се впускаш в нещата. Все едно някакво извънземно превзема тялото ти и нищо няма смисъл. Това засяга живота и работата ти."

Тя добави: „И всичко зависи от това кога майка ти е преминала през това, което не знаех. И помага да имаш тази информация."

Актрисата е невероятно открита относно своя здравен и фитнес режим, придържайки се към диетата 16:8 и често публикува видеоклипове, на които тренира в социалните мрежи.

През последните години тя спря и алкохола. В дискусия за стареенето и личните важни моменти с The New York Times тя сподели: „Обикновено не говоря за това, но не пия алкохол вече повече от пет години."

Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти