Продължават да се гледат влюбено: Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин след 26 години брак

Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин са женени от невероятните 26 години, което ги прави една от най-дълготрайните двойки в Холивуд. Тяхната любовна история е една тези, изпълнени с възходи и падения, но в крайна сметка доказва, че истинската любов може да устои на изпитанието на времето.

Двойката се среща за първи път през 1996 г., когато им е организирана среща на сляпо от общ приятел. И двамата вече утвърдени в кариерите си - Стрейзънд като легендарна певица и актриса, а Бролин като уважаван актьор - веднага се сблъскват. Бролин е привлечен от интелигентността, остроумието и красотата на Стрейзънд, докато Стрейзънд намира чара и грубия външен вид на Бролин за неустоими.

След вихрен роман, двойката се жени на пищна церемония през 1998 г. От самото начало е ясно, че Стрейзънд и Бролин трябва да бъдат заедно. Те споделят дълбока връзка и взаимно уважение към талантите и постиженията на другия.

През годините Стрейзънд и Бролин са се сблъсквали с доста предизвикателства, както всички двойки. Но през всичко това те са останали отдадени един на друг и брака си. Те са преодолели върховете и спадовете на кариерата си, страховете за здравето и натиска да живеят живота си пред очите на обществеността.

Един от ключовете към техния успешен брак е тяхната непоколебима подкрепа един към друг. Стрейзънд и Бролин са най-голямата си подкрепа един за друг, винаги там, за да се вдигнат взаимно и да се насърчат. 

Честит юбилей, Барбра!

Друг фактор за дългогодишния им брак е общото им чувство за хумор. Стрейзънд и Бролин обичат да се смеят заедно и не се вземат на сериозно. Те имат игриви закачки, които поддържат връзката им лека и забавна, споделят в интервютата си през годините. 

Докато празнуват 26 години брак, Стрейзънд и Бролин са влюбени както винаги. Те продължават да се подкрепят взаимно в съответните си кариери и ценят времето си заедно като двойка. Те са вдъхновение за мнозина, показвайки, че любовта може да издържи и процъфтява дори в непредсказуемия свят на Холивуд. 

Вижте в галерията ни силната любов между двамата през годините, запечатана от обективите!

Барбра Стрейзънд и съпруга ѝ Джеймс Бролин

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол