Стив Бушеми разказа за забавни случки с българи (ВИДЕО)

Американският актьор Стив Бушеми разказа в свое интервю за смешна случка по време на снимки в България. В свободния си ден той се е разхождал из София, когато група тийнейджъри започва да го следва. Малко след това децата го питат: "Вие не сте ли Марк Антъни?"

Първоначално Бушеми е шокиран от това сравнение с бившия съпруг и баща на децата на Джей Ло, но историята става още по-странна, когато се връща в родния си Ню Йорк, отива до кафене в Бруклин, където живее и новопостъпило момче зад бара задава същия въпрос: „Някой не Ви ли е казвал, че много приличате на Марк Антъни?

Въпросът на момчето зад бара е повод Стив Бушеми да възкликне: „Аз съм Марк Антъни от България!“

@talkhub_tiktok Steve Buscemi Looks Like Marc Anthony #stivebuscemi #tik_tok #shorts #tiktokviral ♬ оригинальный звук - TalkHub

Приликата между актьора и певеца наистина е доста голяма, но в полза на Бушеми, който е с десет години по-възрастен от Антъни.

стив бушеми
Снимка: Getty Images

Стив Бушеми е роден в Ню Йорк на 13 декември 1957 г. Баща му има италиански корени, работи като санитар и по някое време участва в Корейската война. Майка му работи като сервитьорка и е от Ирландия. В допълнение към Стив родителите отглеждат още трима синове: Джон, Майкъл и Кен.

Любовта на Марк Антъни и Надя Ферейра

Семейството, в което Стив е израснал, не е богато, но той никога не се е срамувал от това. В училище се интересува от театър и мечтае, когато порасне, да стане актьор. Но реализирането на мечтата не е толкова лесно. След като завършва училище, Бушеми всъщност влиза в Колежа по либерални изкуства, но поради липса на пари не учи там дълго. Освен това баща му е недоволен от избора му на професия. Той иска синът му да работи в обществената служба и Стив кандидатства да стане пожарникар. Пътят му към холивудската слава не е лек и той пробива доста късно.

До 1989г. участва дори в нискобюджетни произведения, но той винаги дава всичко от себе си. Особено показателен в това отношение е филмът „Прощални погледи“ (1986), в който той играе музикант, умиращ от СПИН. Ролята му продължава само няколко минути, но силно впечатлява зрителите и критиците. Именно от тази работа според актьора започва неговата филмова кариера. Късметът се усмихва на Бушеми през 1989 г., когато се среща едновременно с двама емблематични режисьори: Мартин Скорсезе и Джим Джармуш. Първият му предлага една от ключовите роли във филма „Нюйоркски истории“ (1989), а вторият – две роли наведнъж: в късометражния филм „Кафе и цигари II“ (1989) и мелодрамата „Мистериозен влак“ (1989). С участието си в тези филми амбициозният актьор прави име далеч отвъд Америка: „Тайнственият влак“ става триумф на филмовия фестивал в Кан, а Бушеми получава първата си номинация за наградата „Независим дух“.

Дженифър Лопес и Марк Антъни във влюбените си години и след това

Скоро Стив става един от най-търсените актьори в така нареченото независимо кино. През 1990 г. той започва да си сътрудничи с братя Коен, играейки малка роля в тяхната гангстерска драма „Пресичането на Милър“. И отново невероятен успех: филмът получава високи оценки от критиците, а Бушеми получава похвали за изпълнението си. И все пак заслуга за славата му има преди всичко Куентин Тарантино с неговия дебютен филм „Глутница кучета“ (1992). След като изиграва г-н Пинк в тази криминална драма, Стив Бушеми става известен в целия свят. За тази роля той е удостоен с наградата Independent Spirit, но най-важното е, че успява да заеме твърдо място в киното. Тази роля според критиците се превръща в една от най-добрите в кариерата на актьора.

Стив Бушеми разказа за забавни случки с българи (ВИДЕО)

От Холивуд

Известни

Стив Бушеми разказа за забавни случки с българи (ВИДЕО)

Американският актьор Стив Бушеми разказа в свое интервю за смешна случка по време на снимки в Бъл...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти