След тежкия инцидент с мотоциклет: Нина Добрев претърпя операция (СНИМКИ)

Нина Добрев, известната актриса с български корени, пострада сериозно при инцидент с мотоциклет в средата на май. Звездата от „Дневниците на вампира“ претърпя тежка операция и прекара повече от две седмици в болница, където лекарите положиха усилия да се справят с фрактурата на крака ѝ.

В своя Instagram профил Нина сподели емоционално съобщение след успешната операция: "Операцията беше успешна. Благодаря на всички, които изпратиха мили съобщения, мисли, молитви и добри вибрации. Усещам подкрепата и положителната енергия. Това означава повече, отколкото някога ще разберете."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

След инцидента актрисата публикува в социалните мрежи поредица от снимки и видеа, показващи нейния живот по време на възстановяването. Нина, която обича адреналина и често изпълнява каскадите си сама, бе принудена да прекара голяма част от времето си у дома, възстановявайки се от сериозните контузии. Снимките включват кадри от болничното легло, където актрисата е с гипсиран крак и шина на врата, както и от домашната обстановка, където приятелят ѝ Шон Уайт се грижи за нея.

Добрев не пропусна да сподели и забавни моменти от ежедневието си, включително шеговити публикации за състоянието си: "Животът изглежда доста различно в последно време. Пригответе се за много подобно съдържание, защото само такива снимки имам в телефона си тези дни." В постовете си актрисата показва как прекарва времето си на дивана или в леглото, като дори не забравя за рутината си за красота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Приятелят на Нина, олимпийският шампион по сноуборд Шон Уайт, не оставя актрисата сама и се опитва всячески да ѝ повдигне настроението. В публикации в социалните мрежи се вижда как Шон я забавлява с танци, носейки тениска с надпис „Елена Гилбърт“ - героинята на Нина от сериала „Дневниците на вампира“. Нина и Шон споделят общ дом и отглеждат заедно две кучета, които също правят компания на актрисата по време на възстановяването ѝ.

Актрисата сподели, че възстановяването ѝ ще отнеме време, но се чувства оптимистично настроена благодарение на подкрепата на феновете и близките си. Тя вече е у дома и продължава лечението под грижите на Шон Уайт. Въпреки че не разкрива подробности за самия инцидент, Нина уверява всички, че ще се възстанови напълно.

Най-стилните моменти на Нина Добрев

Нина Добрев, която многократно е демонстрирала любовта си към адреналина и екстремните спортове, вероятно ще бъде по-предпазлива в бъдеще. „Мисля, че е безопасно да се каже, че първият ми път на мотоциклет ще бъде и последният ми хахаха“, шеговито отбелязва тя в социалните мрежи.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти