След тежкия инцидент: Какво се случва сега със сина на Джоли и Пит?

20-годишният син на Анджелина Джоли и Брад Пит, Пакс, започва своето възстановяване след сериозна катастрофа с електровелосипед в Лос Анджелис. Дни след инцидента Пакс е бил освободен от интензивното отделение, според ексклузивен източник от PEOPLE.

„Той претърпя сложна травма“, разкрива вътрешният човек, подчертавайки тежестта на нараняванията му. „Пакс беше освободен от интензивното отделение. Той претърпя сложна травма и сега започва дългият път на възстановяване и физиотерапия“, добавя източникът.

Инцидентът е станал в понеделник, 29 юли, на булевард Лос Фелиз, силно натоварена зона в Лос Анджелис. Съобщава се, че Пакс не е носел каска по време на инцидента, което е довело до нараняване на главата и болка в бедрото.

Източници от правоприлагащите органи потвърдиха пред TMZ, че инцидентът е станал около 17 часа местно време, а полицейското управление на Лос Анджелис завършва доклада за тежък пътен сблъсък в 17:12 ч.

По време на болничния му престой майката на Пакс, Анджелина Джоли, е до него, показвайки непоколебима подкрепа.

„Те са дълбоко благодарни за бързата първа грижа на медиците, която той получи“, отбелязва източникът. Отдадеността на Джоли към възстановяването на сина й е ясна, тъй като тя остава с него непрекъснато.

Братята и сестрите на Пакс също се обединяват около него в това предизвикателно време.

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Докато Пакс се впуска в продължително възстановяване и физиотерапия, единството на семейството и отличната медицинска помощ, която е получил, осигуряват обнадеждаваща перспектива за неговата рехабилитация. Пътуването, което предстои, се очаква да бъде продължително и натоварващо, но с подкрепата на семейството и здравните си специалисти Пакс е на път към излекуването.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти