След скандала: Коя е Илияна Борисова - новата Мис България 2023

Днес цяла България осъмна с един нов и пикантен скандал. Провъзгласената за Мис България 2023 Елизабет Кравец се оказа с отнета корона, а титлата отиде в ръцете на нейната първа подгласничка - Илияна Борисова. 

►Отнеха короната на Елизабет Кравец. Тя отвърна: Съвестта ми е чиста

В изявление от собственика на марката и организатор на конкурса, Гаел Бонел Санчез, се посочва, че решението да бъде освободена Елизабет от короната на Мис България е заради нейни дейности, които са в разрез с ценностите на организацията. В съобщението не беше обяснено какви точно са тези дейности, но беше посочено, че те са накърнили имиджа на националния конкурс за красота, увредили са престижа и репутацията му.

Надали Илияна Борисова си е представяла, че ще се окичи с титлата на Мис България 2023 именно по този начин, но все пак шансът си е шанс. Младата красавица сега поема короната и всички отговорности, произтичащи от титлата. Тя несъмнено ще приеме задачата си много сериозно, особено след скандала, който се разрази около конкурса за красота. 

17-годишната шуменка Илияна Борисова стана първа подгласничка на победителката в конкурса “Мис България 2023” Елизабет Кравец през септември.

След грандиозното шоу в София, на което Илияна получи короната на първа подгласничка в конкурса за красота, тя заяви: “Всичко беше вълнуващо! Емоцията е прекрасна!” А Александра Кръстева – победителка в “Мис България 2022”, сподели: “Изключително съм щастлива, че Илияна Борисова достойно представи нашия град и за поредна година “Мис Шумен” е в топ 3!”

Какво още трябва да знаем за новопровъзгласената за Мис България 2023 млада дама, вижте в галерията:

След скандала: Коя е новата Мис България 2023? (СНИМКИ)

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол