Възстановяването след раждане: Какво Деми Мур направи грешно?

Деми Мур разкрива своя интензивен и амбициозен подход към възстановяването след бременност, като споделя уроците, които е научила по пътя. След раждането на втората си дъщеря Скаут Уилис през 1991 г., актрисата решава, че трябва бързо да се върне във форма, тъй като усеща натиска на Холивуд и страха, че може да изгуби кариерата си. Тогава тя и съпругът ѝ, Брус Уилис, живеят в Малибу, а нейната цел е да съчетае ролята си на майка с амбициите в професионалната си кариера.

За да постигне целите си, Деми предприема интензивен фитнес режим, който включва тренировки с личен треньор рано сутрин и велосипедни разходки до снимачната площадка на филма "Неудобно предложение", изминавайки около 50 километра на ден. Мур признава, че е прекарала този период, изпълнена с амбиция да отслабне и да влезе отново в подходяща физическа форма за ролите си. Тя обаче осъзнава по-късно, че тези усилия са били прекалени и дори самонараняващи. В интервю за CBS тя разказва как съжалява за натоварването, на което е подложила тялото си, наричайки решението си "глупаво".

Деми Мур - от дрогата до Ренесанса

През кариерата си, Деми често е чувала на кастинги, че трябва да отслабне, което се превръща в постоянен източник на напрежение. Въпреки някои откази за роли, поради това, че не е отговаряла на физическите изисквания на индустрията, Мур прави трансформацията на живота си за филми като "Редник Джейн". Преследването на перфектна фигура се превръща в обсесия, която ѝ коства много усилия и жертви.

Днес актрисата, позната с роли в "Призрак", "Доблестни мъже" и много други успешни филми, признава, че не винаги е взимала най-разумните решения. След третата си бременност, Мур споделя, че е осъзнала необходимостта да забави темпото и да подходи по-балансирано към възстановяването си. Макар че не е изоставила тренировките, тя се е научила да намалява интензитета им и да бъде по-грижовна към себе си, запазвайки здравето си на първо място.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти