23 години безгранична любов: Историята на Стилиян Петров и Паулина

Стилиян Петров, българската футболна легенда, и неговата съпруга Паулина преди два дни отпразнуваха впечатляващите 23 години от своя брак. На този специален ден бившият капитан на националния ни отбор за пореден път засвидетелства любовта си към Паулина с трогателен пост в Instagram.

Той сподели снимки от деня на сватбата им и други незабравими моменти от общия им живот, като написа: "Честита годишнина, любов моя! 23 години изпълнени със смях, любов и незабравими моменти. Казват, че успешният брак изисква да се влюбваш много пъти, винаги в един и същ човек. Обичам те, П."

Бракът на Стилиян и Паулина започва на 9 юни 2001 г., когато се венчаят и полагат основите на едно невероятно пътешествие заедно. Те са благословени с двама сина - Стилиян-младши, който сега е на 21 години, и 17-годишния Кристиян. Семейството живее в Обединеното кралство, в Бирмингам, където децата им израстват и създават своите собствени спомени.

Един от най-трудните периоди в живота на семейство Петрови настъпва през 2012 г., когато Стилиян е диагностициран с остра левкемия. Това е период, изпълнен с огромни изпитания и предизвикателства, но Паулина не се поколебава нито за миг. Тя оставя всичко на заден план и се посвещава на това да бъде до съпруга си във всеки един момент. Споделените мигове на болка и надежда укрепват още повече връзката им. С подкрепата на Паулина и семейството си, Стилиян успява да победи болестта.

Вижте сладките снимки на Стилиян Петров, жена му и децата им

В знак на благодарност и с цел да помага на други хора, борещи се с левкемия, Стилиян основава фондация. Дейността й е посветена на това да подкрепя болни и техните семейства в трудни моменти.

В продължение на повече от две десетилетия, Паулина е неизменно до Стилиян – и в добрите, и в лошите времена. Нейната всеотдайност и любов са ключовите фактори, които позволяват на Стилиян да достигне върховете в кариерата си и да преодолее най-големите си изпитания. Той не пропуска да изрази своята признателност към нея и да подчертае, че тя е неговата сила и вдъхновение.

Паулина с гордост си спомня момента, когато Стилиян се завръща на терена като част от тима на "Астън Вила", изпълнявайки своето обещание да играе отново футбол.

Днес, след толкова много години заедно, Стилиян и Паулина продължават да бъдат пример за истинска любов и преданост. Техният брак е доказателство, че истинската любов може да устои на всички изпитания и да става по-силна с всяка изминала година.

С този прекрасен пример за всеотдайност и взаимна подкрепа, Стилиян и Паулина ни показват, че любовта е най-важното нещо в живота, което ни дава сили да преодолеем всички предизвикателства. Честита годишнина на този изключителен двойка, която ни вдъхновява и ни кара да вярваме в силата на истинската любов!

Вижте сладките снимки на Стилиян Петров, жена му и децата им

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол