Скръбна вест! Напусна ни легендарният Ален Делон

Скръбна вест разтърси света на киното – легендарният Ален Делон ни напусна на 88-годишна възраст. Емблематичният френски актьор, който остава символ на френското кино, почина в имението си в Души, обкръжен от най-близките си хора. В съобщение до медиите неговите три деца – Антони, Анушка и Ален-Фабиен, споделиха за тежката загуба и помолиха за уединение в този труден момент.

Делон оставя след себе си наследство не само от емблематични филми, но и от сложни семейни взаимоотношения. През последните години царяха ожесточени спорове сред наследниците му, което привлече общественото внимание. Особено се заговори за "войната" между децата му, свързана както със здравословното му състояние, така и с разпределението на значителното му наследство, оценявано на стотици милиони еврa.

Вдъхновяващи цитати от Ален Делон

Делон оставя незаличима следа в световното кино. Кариерата му, започнала през 1957 г., го утвърждава като секс символ и едно от най-големите имена на 60-те и 70-те години. Филми като „Гепардът“, „Самурай“ и „Басейнът“ остават класики, в които Делон блести с неподражаемия си стил и харизма. Работил с режисьори като Висконти, Клеман и Мелвил, актьорът се превръща в икона на френското кино и вдъхновение за поколения артисти.

Извън киното, Делон води динамичен и често противоречив личен живот. След известни връзки с Роми Шнайдер и певицата Нико, той създава семейство с Натали Делон, а по-късно с холандския модел Разали ван Бреемен. Бурните му любовни истории и многобройните му афери допълнително поддържат образа му на "лошо момче" с чувствителна душа.

Дъщерята на Ален Делон е истинска красавица

Кончината на Ален Делон затваря една епоха в световното кино. Той ще остане жив в сърцата на милиони почитатели по света, които го помнят като символ на елегантност, стил и неподражаем талант.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти