След тежка катастрофа: Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли е в болница

На 29 юли синът на Анджелина Джоли и Брад Пит, Пакс Джоли-Пит, бе приет по спешност в болница след катастрофа в Лос Анджелис. 20-годишният младеж е управлявал електрически велосипед, когато се е блъснал в задната част на автомобил на булевард „Лос Фелиз“ около 17:00 часа. Според данни от полицията, инцидентът се е случил, докато автомобилът е бил спрял на червен светофар.

Пакс е получил сериозни наранявания на главата и таза, като се е оплаквал от силни болки, което е наложило незабавна медицинска помощ. Парамедиците са го транспортирали до близката болница, където първоначалните опасения са били за възможен мозъчен кръвоизлив. По-късно информацията бе актуализирана, като източници от болницата съобщиха, че Пакс е в стабилно състояние и се очаква да бъде изписан в най-скоро време.

Един от важните аспекти на инцидента е, че Пакс не е носил каска по време на катастрофата, което вероятно е допринесло за сериозността на нараняванията му. Водачът на автомобила, в който Пакс се е блъснал, е изпълнил дълга си, като е проверил състоянието на младежа преди пристигането на спешните служби.

Пакс бе осиновен от Анджелина Джоли и Брад Пит през 2007 г. от Виетнам, когато беше на три години. Той е едно от шестте деца, които бившата двойка споделя.

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти