Симона и Димитър разкриха истинска ли е била връзката им в Hell’s Kitchen

Бронзовият медалист от сезон 6 на Hell’s Kitchen Димитър е един от най-коментираните участници този сезон. Връзката му с брокерката Симона, която започна в Къщата на Ада, накара много зрители да се запитат истинска ли е любовта между талантливия готвач и Мони Бонбони.

Първи коментар за своите отношения двойката прави в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада” с водещ Станислав Иванов, победител от сезон 5.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Димитър и Симона започнаха състезанието в различни отбори - той беше в изцяло мъжкия син отбор, а тя при жените в червения отбор. Близостта между тях обаче не остана незабелязана и започна да дразни част от съотборниците им. В “Кухнята след Ада” Димитър коментира как е събрал сили да сподели чувствата си и страх ли го е било от отхвърляне.

ееее
Снимка: NOVA

Участието на Димитър и Симона в Hell’s Kitchen беше белязано и от голям скандал от ревност. Проблемите за влюбените започнаха след влизането на футболния запалянко Нинов в отбора на червените. След едно от изпитанията дамите и Нинов празнуват победата си на басейна. Това предизвиква ревността на Димитър. Пред водещия Станислав Иванов той споделя каква е гледната му точка и защо се е стигнало до крайни заплахи.

ееее
Снимка: NOVA

Искала ли е Симона да приеме пръстена на Димитър по време на годежа в Кухнята на Ада? Ревнива ли е брокерската? Какъв е животът на Митко извън кухнята и как се е запалил по бокса? Могат ли да постигнат съгласие Симона и Димитър къде живеят след формата?

Всичко това можете да разберете в новия епизод на “Кухнята след Ада”.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти