Сияе на 75: Тайната за младост и жизненост на Мерил Стрийп

Мерил Стрийп е една от най-великите актриси на нашето време, известна е не само със забележителните си изпълнения, но и с изключителното си чувство за здраве и благополучие. Тайната зад нейната жизнена фигура и младежки вид се крие в комбинация от балансирана диета, умерена консумация и редовна физическа активност.

Това се казва да пристигнеш със стил! Мерил Стрийп в Кан

В интервюта Стрийп споделя, че не следва конкретна диета, а по-скоро се фокусира върху поддържането на балансирана диета, която осигурява на тялото й всички основни хранителни вещества. Хранителният режим на актрисата включва разнообразие от пресни продукти, включително зелени салати, броколи, спанак и ябълки, горски плодове и цитрусови плодове. Като вегетарианка, тя дава приоритет на растителна храна, която е богата на антиоксиданти и витамини. Освен това тя включва риба, особено сьомга и скумрия, в диетата си поради високото им съдържание на омега-3 мастни киселини, които са полезни за здравето на сърцето и състоянието на кожата.

Иконата Мерил Стрийп и нейната класа през годините

Стрийп избягва преработени храни, които често съдържат изкуствени добавки и могат да доведат до наддаване на тегло и повишен риск от заболяване. Вместо това тя избира да готви ястия у дома с пресни съставки. Актрисата също така подчертава значението на хидратацията, като пие много вода през целия ден и консумира зелен чай, известен със своите мощни антиоксидантни свойства. Въпреки че не се отказва от любимите си лакомства, тя практикува контрол на порциите.

Вдъхновяващи цитати за майчинството от Мерил Стрийп

Физическата активност играе решаваща роля в поддържането на здравия начин на живот на Мерил Стрийп. Тя обича да ходи на дълги разходки, да практикува йога и да плува. Редовните упражнения не само помагат за изгарянето на калории, но и подобряват цялостното благосъстояние чрез намаляване на стреса, насърчаване на по-добър сън и повишаване на настроението. 

Прочетете още: 

Сияе на 75: Тайната за младост и жизненост на Мерил Стрийп

Полезно

Известни

Сияе на 75: Тайната за младост и жизненост на Мерил Стрийп

Мерил Стрийп е една от най-великите актриси на нашето време, известна е не само със забележителни...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти