Ще се върне ли принц Хари към задълженията си? Да, но при едно условие

Принц Хари изглежда готов да подобри отношенията си с кралското семейство и частично да се върне към задълженията си, но всичко това идва с едно важно условие – извинение от страна на принц Уилям към него и Меган Маркъл.

Според източници, отношенията между братята остават студени. Дори когато се намират в една стая, напрежението е толкова силно, че те не си говорят, всеки таи своите оплаквания и недоволство. Хари е изразил готовност да поеме временно част от ангажиментите на крал Чарлз III, предвид здравословното му състояние. Въпреки това, помирението между двамата братя остава малко вероятно, главно заради многобройните изявления и мемоарите на херцога на Съсекс, които хвърлиха сянка върху отношенията му със семейството.

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Същевременно, докато Хари и Меган се отдалечават от кралските си задължения, те се сблъскват с предизвикателствата на самостоятелния живот. Едно от тези предизвикателства е свързано с Меган и нейния нов проект под името American Riviera Orchard (ARO). Според информация от близки до двойката, Меган обмисля ново име за марката след като Службата за патенти и търговски марки на САЩ отхвърли ARO. Това доведе до дискусии в екипа на херцогинята, като дори се правят паралели с ребрандирането през което премина Ким Кардашян, когато тя промени името на своята линия дрехи от Kimono на Skims поради обвинения в културно присвояване.

Докато в Америка вниманието е насочено към новите начинания на Хари и Меган, в Лондон медиите следят всяко събитие, свързано с кралското семейство. Принц Уилям, например, наскоро направи впечатление на частната изложба „Homelessness: Reimagined“ в галерия Saatchi в Лондон. Принцът на Уелс се появи с нова визия, облечен в тъмносин костюм и светлосиня риза без вратовръзка, но това, което истински привлече вниманието на феновете, беше неговата набола брада. Мнозина коментираха новия му имидж, като дори настояваха той „никога повече да не се бръсне“.

Как принц Хари повтаря историята на крал Едуард VIII

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти