Щастлив татко и обичан новинар: Вижте Христо Калоферов днес

Христо Калоферов е едно от емблематичните лица на NOVA. Присъединява се към екипа на медията през 2007 г. Преди това работи за „По света и у нас” в БНТ и регионалния телевизионен център в Благоевград. Бил е и водещ на сутрешния блок на NOVA.
Традиционно подкрепя различни социални каузи и инициативи – той е посланик на добра воля на програмата „Готови за успех” в подкрепа образованието на сираци. Воден от желанието си да помага, през 2010 г. участва в танцувалното шоу „Байландо”, където партнира на глухонямата Роси и с огромна отговорност и съпричастност подкрепя нейната кауза.

Със своите репортажи активно се ангажира и с темата за пътната безопасност и достъпната градска среда за хората с увреждания.
Извън професията, Христо Калоферов е запален по фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, докато учи операторско майсторство. И до днес остава верен на традицията – все още снима с професионален фотоапарат с лента. 

“Заради тази тръпка сме тук. Да ти звънне телефонът в 3 часа през нощта и да ти кажат, че след половин час имаш ефир. Гримираш се сам, обличаш се сам с някакви дрехи, които намериш там и скачаш в ефира неподготвен, с две странички и един химикал”, казва Калоферов в подкаста, посветен на 30 - ия рожден ден на NOVA.

В личния си живот той е щастлив баща на 4 годишно момченце, но предпочита да пази личния си свят далеч от светския шум и медиите.

Вижте в галерията ни Христо Калоферов на старта на кариерата му и днес с щастливото му семейство!

Христо Калоферов: Вижте го преди и със сина му днес

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти