Шокирани сме, но му отива! Джейсън Момоа по пижама, с плюшена играчка и двете си деца на червения килим

Знаем, че Джейсън Момоа обича да експериментира с външния си вид – виждали сме го по потник на наградите „Златен глобус“ и с обръсната коса в името на благородна кауза. Най-новата му обаче поява може да се окаже най-смелата от всички!

43-годишният актьор присъства на премиерата на новия си филм “Slumberland” в сряда вечер в компанията на двете си деца: 15-годишната Лола, облечена в дълга рокля в няколко цвята, и 13-годишния Накоа-Уолф, който носеше черен панталон, риза с флорални мотиви и черно кожено яке.

Джейсън Момоа с най-шантавата си визия на червения килим досега

За събитието звездата на “Slumberland” се появи с лилава пижама, съчетана с обувки на леопардов принт и перлено колие. И преди изборът му на обекло да ви е изумил, трябва да поясним, че дрехата все пак има връзка със заглавието на филма – то буквално се превежда като „страна на дрямка“. Друг въпрос е странното съчетание от аксесоари – и ние сме изненадани, но изглежда, че на Джейсън всичко му отива!

На снимки от премиерата виждаме Момоа и с розовото палто, което носи в продукцията на Netflix, но едно друго допълнение към визията на актьора предизвика повече внимание. Актьорът позираше пред фотографите с плюшено розово прасенце – отново препратка към филма.

В “Slumberland” актьорът играе Флип - ексцентричен разбойник в света на сънищата, където той помага на младо момиче сираче, Немо (Марлоу Баркли) в сюрреалистичната Страна на дрямки. Немо има плюшено прасе, което в света на сънищата се превръща в истинско прасе – това, което впоследствие Джейсън Момоа осиновява.

Преди дни звездата публикува в Instagram видеа, на които представя новия си домашен любимец, който той е кръстил г-н Манапуа. Въпреки че в кадрите предлага да взема прасенцето на премиерата на “Slumberland”, Момоа се оказа там без него.

Запитан от Entertainment Tonight къде е г-н Манапуа, актьорът отговаря: „О, на Хаваите е! Той е диво прасе, така че не можех да го взема със себе си.“

„Мисля, че щеше да е доста опасно“, добавя Момоа с усмивка.

Как се промени Джейсън Момоа през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти