Възползваха се от мен: Шарън Стоун за тежкия период след инсулта си през 2001г.

След тежкия инсулт, който получи през 2001г. Шарън Стоун е разгромена не само здравословно, но и финансово. В скорощно интервю тя разказва за трудностите, които е преживяла след почти фаталния инцидент и за това как всичките ѝ милиони буквално се "изпаряват", докато тя се грижи за здравето си.

"Хората се възползваха от мен през този период", казва американската актриса пред изданието "Холивуд рипортър". Стоун отбелязва, че е имала спестени 18 милиона щатски долара, но "когато погледнах банковата си сметка, всичко беше изчезнало".

През 2001 г. звездата от "Първичен инстинкт" получи инсулт, който доведе до мозъчен кръвоизлив и я принуди да се оттегли от Холивуд за седем години, докато се възстанови напълно. 

Шарън Стоун е величествена на партито след наградите „Оскар“

"Хладилникът, телефонът - всичко беше на чужди имена... Нямах никакви пари".

Според нея инсултът е променил на сто процента начина, по който работи мозъкът й. Въпреки всичко в името на здравето си и възстановяването си тя избира да се фокусира върху положителните неща в живота си и това, че все пак е жива. 

"Реших да остана в настоящето... Реших да не се придържам към това, че съм болна, нито към някаква горчивина или гняв", казва тя.

Пред Vogue актрисата разкрива, че на лекарите е било изключително трудно да ѝ поставят диагноза. До ден днешен тя приема тежки медикаменти, за да се справи със заекването и останалите тежки последствия след инсулта.

"Будистки монах ми каза, че съм се преродила в същото тяло. Имах смъртно преживяване и след това ме върнаха обратно... В продължение на девет дни имах кръвоизлив в мозъка, така че той беше избутан в предната част на лицето ми. Не беше разположен в главата ми, където беше преди", твърди актрисата в интервюто.

Притесненията ѝ как ще се приеме в обществото диагнозата ѝ я карат да мълчи с години за преживяното. Днес тя е избрала да помага на хората с нейните проблеми и да говори открито за тях. 

Сега актрисата е член на управителния съвет на неврологичната фондация "Бароу" в САЩ, в която се лекуват тежки заболявания на мозъка и гръбначния стълб.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти