Шарън Стоун е с посинено око след почивка в Турция (СНИМКА)

Актрисата Шарън Стоун разкри, че се е върнала от почивката си в Турция с посинено око. Новината предизвика вълна от загриженост и подкрепа сред нейните почитатели.

В профила си в Instagram Шарън публикува снимка, на която ясно се вижда нараненото око. Под снимката тя написа: "Това пътуване се оказа доста трудно, но аз съм по-силна!" Тези думи отразяват непоколебимия дух на актрисата, която не позволява на инцидента да развали доброто й настроение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Феновете на Шарън веднага реагираха с окуражителни коментари. В отговор на множеството такива, актрисата сподели и видео, в което обясни какво точно се е случило.

Шарън Стоун разказа, че докато е била в банята на хотелската й стая в Турция през нощта, се е подхлъзнала и е ударила главата си в мраморния под, което довело до насиненото око. Актрисата увери своите последователи, че е добре, въпреки че нараняването изглежда сериозно. Тя изрази благодарността си за милините коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Тази лятна почивка в Турция беше част от по-голяма европейска обиколка на актрисата. Преди да посети Турция, Шарън бе забелязана във Франция и Италия. Тя присъства на филмовия фестивал в Таормина, Италия, където получи награда за цялостно творчество, а след това пътува до Кан и Рим. 

Шарън Стоун отново показа, че е силна и се справя с предизвикателствата!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти