Ново гадже или просто приятел? Шакира на вечеря с мистериозен мъж (ВИДЕО)

Латино дивата Шакира, която преживя бурен и публичен развод с футболната звезда Жерар Пике, отново е под светлината на прожекторите, този път заради предполагаема романтична вечеря с мистериозен мъж. Събитието се разигра в един от популярните ресторанти в Маями, където певицата живее в момента с двете си деца.

Видеокадрите, разпространени в медийното пространство, показват Шакира в компанията на непознат, което бързо привлече вниманието на медиите. Двамата бяха засечени в ресторанта Lido Bayside, известен със своята романтична атмосфера и гледки към залива. Облечена в светлорозов ансамбъл и бели обувки на висок ток, Шакира изглежда спокойна и се забавлява в компанията на този елегантен джентълмен, облечен в стилен черен костюм.

Макар самоличността на мъжа да остава загадка, това не попречи на слуховете да се разпространят с пълна сила. Според испанското издание Mundo Deportivo е възможно този мистериозен мъж да е певецът Алехандро Санс, с когото Шакира има дългогодишно професионално и приятелско отношение. 

След раздялата си с Пике, Шакира се фокусира върху кариерата си, като сама призна, че не е особено заинтересована от сериозни връзки на този етап. Въпреки това тя не крие, че е по-отворена към неангажиращи срещи. Наскоро певицата бе забелязана в компанията на известни личности като Том Круз и пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, но слуховете за романтични отношения така и не бяха потвърдени.

Шакира: сама, красива и непобедима

Интересът към личния живот на Шакира е голям, особено след трудния период, през който премина след раздялата с Пике. Футболистът я замени с 22-годишната Клара Чиа Марти, а това без съмнение бе тежък удар за певицата.

Дали мистериозният мъж от вечерята в Маями ще се окаже нещо повече от случайна среща, предстои да разберем. Но едно е сигурно – Шакира се наслаждава на новия си живот и не спира да привлича вниманието на света със своята харизма и талант.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти