"Най-готиният човек на света": Сестрата на Матю Пери с мили спомени от детството им

Малката сестра на актьора Матю Пери и неговият доведен баща си спомниха за болезнената загуба, която се случи преди близо година. 

Кейтлин Морисън, която е директор на фондацията на Матю Пери, споделя, че заради работата си има чувството, че покойният й брат е постоянно до нея. Фондацията помага на хора да се справят със своите зависимости. 

"Брат ми сякаш озаряваше стаята, в която е. Зареждаше хората с магнетична енергия. Всеки се усмихваше и попиваше от онова, което той казваше", спомня си Кейтлин. 

Пред People сестрата на Матю Пери разказа и някои любими спомени от детството й, свързани с покойния актьор. "За мен той беше най-готиният човек на света", коментира тя. От брат си тя научила доста неща като например как да направиш перфектните пуканки.

"Но най-важното нещо, на което ме е научил, е колкото и да се провалям, винаги да ставам и да продължавам напред", разкрива Кейтлин. 

Сестрата на звездата от Приятели признава, че усеща самотата всеки ден, но да говори за брат си, сякаш отнема малко от това тежко чувство.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти