Семейни проблеми: Какво се случва със сина на Никълъс Кейдж?

Синът на Никълъс Кейдж, Уестън Копола Кейдж, беше арестуван в сряда за нападение със смъртоносно оръжие - развитие, което предизвика истински шок сред феновете на холивудската звезда. 

33-годишният Уестън беше задържан от шерифа на окръг Лос Анджелис в 7 часа сутринта местно време. Говорител на полицията в Лос Анджелис потвърди пред Page Six, че арестът на Уестън произтича от инцидент, станал през април. 

Въпреки това забавянето на ареста му остава неясно. Според The ​​Sun арестът е свързан с психична криза, която Уестън е преживял преди седмици, по време на която се твърди, че е нападнал майка си Кристина Фултън.

Майка му Кристина, най-известна с ролята си във филма "Доорс", беше видяна в Лос Анджелис по време на инцидента с видимо насинено око и синини по лицето. 

TMZ съобщи, че полицията в Лос Анджелис е издирвала Уестън след физическа свада с майка му, последвала разгорещен словесен спор. Според съобщенията Кристина се опитвала да утеши сина си по време на емоционален срив, когато ситуацията ескалирала. 

Уестън, който се занимава със смесени бойни изкуства, избягал от дома на майка си преди пристигането на полицията. В последващо изявление Кристина разказа подробно за мъчителното събитие.

„В неделя, 28 април, с мен се свързаха няколко приятели на Уестън, които бяха силно загрижени за неговото състояние“, разкри тя пред People. 

„Когато пристигнах, беше очевидно, че Уестън е в тежка криза на психичното здраве, която бързо се превърна в ужасяващо преживяване за всички участници.“

Кристина подчерта постоянния си ангажимент да подкрепя сина си при проблемите му с психичното здраве. „Винаги съм била до Уестън, правейки всичко по силите си, за да му помогна да получи подкрепата, от която се нуждае“, добави тя.

До сряда следобед органите на реда потвърдиха, че Уестън вече не е в ареста. Гаранцията му беше определена на 150 000 долара, сума, за която се твърди, че е платена от известния му баща Никълъс Кейдж, въпреки че актьорът все още не е коментирал публично инцидента.

Звездните моменти на Никълъс Кейдж и Рико Шибата на червения килим

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти