Край на спекулациите: Селена Гомез разкри какви интервенции си е правила

Селена Гомез винаги е била под обстрела на общественото мнение и често циркулират спекулации относно външния ѝ вид. Наскоро тя използва социалните мрежи, за да изрази своето разочарование от коментарите на лекар, който публично обсъди евентуалните козметични корекции по лицето й.

В TikTok Селена категорично заяви: "Единственото, което съм си правила като козметична корекция, е ботокс. Не смятам, че дължа обяснение на когото и да е, нито пък съм длъжна да коментирам защо лицето ми се е изменило откакто бях на 16 години. Оставете ме на мира!"

Гомез е споменавала и преди за ботокс, но сега тя потвърди това, като също така в интервю засегна темата за връзката си с продуцента Бени Бланко. "Няма да позволя думите на околните да управляват живота ми. Край!", заяви тя, подчертавайки, че нейните козметични решения са личен избор и не подлежат на обсъждане от трети лица.

През 2019 г., по време на участие в подкаста „Giving Back Generation“ с Ракел Стивънс, Селена разкри как здравословните й проблеми, сред които лупус, проблеми с бъбреците и високо кръвно налягане, са повлияли на външния ѝ вид.

Селена Гомез продължава да се справя с публичния натиск и спекулациите около външния ѝ вид със смелост и откровеност. „Просто ми става тъжно понякога,“ признава тя.


 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти