Селена Гомез: Не мога да имам мои деца, но мечтая за семейство

Селена Гомес, която от години откровено говори за своето здравословно състояние, разкри през каква борба преминава в желанието си да стане майка. В интервю за Vanity Fair 32-годишната звезда призна, че не може да износи собствени деца. Това разкритие не само предизвика вълна от подкрепа, но и даде яснота за трудностите, през които преминава. 

"Имам много здравословни проблеми, които биха застрашили моя живот и този на бебето", споделя Гомес.

Сред тези проблеми е автоимунното заболяване лупус, с което тя се бори от години. То не само създава ограничения относно физическото й състояние, но е довело до бъбречна трансплантация през 2017 г. Освен това, лечението на биполярното ѝ разстройство също е пречка за безопасната бременност.

Въпреки тези предизвикателства, Селена остава позитивна и вярва, че ще намери своя път към майчинството чрез сурогатство или осиновяване.

"Нещата не са такива, каквито си ги представях, но това не е важно. Аз ще бъда майка и ще имам моето бебе", сподели тя, изпълнена с надежда и вдъхновение.

В личния си живот Гомес преживява един от най-щастливите си периоди. Тя има стабилна връзка с музикалния продуцент Бени Бланко и признава, че не е усещала толкова силна любов досега. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти