Секси на 66! Шарън Стоун възроди по бельо онази сцена от "Първичен инстинкт"

Нищо не може да попречи на 66-годишната Шарън Стоун да бъде секси. Седнала в кожен стол със златни акценти, звездата позира в червен дантелен комплект бельо на снимка в Instagram. Кадърът е римейк на емблематичната за филма "Първичен инстинкт" сцена в стаята за разпити героинята ѝ Катрин Трамел седи в къса бяла рокля, докато група мъже полицаи я разпитват за убийството на пенсионираната рок звезда Джони Боз.

Това не е първият път, в който Стоун пресъздава тази сцена. През ноември 2019 г., докато приемаше наградата "Жена на годината" на GQ, тя накара Били Портър да изнесе стол на сцената за нея. Облечена в блестяща черна мини рокля и токчета, тя влезе в известната си поза, а след това насърчи публиката да се присъедини към нея.

шарън стоун
Снимка: Getty Images

Стоун пише в мемоарите си от 2021 г. "Красотата да живееш два пъти", че е била подмамена да не носи бельо за заснемането на сцената поради това, че бялото ѝ бельо отразявало светлината. Режисьорът на филма Пол Верховен, обаче отрече твърдението на Стоун.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

През ноември миналата година Стоун говори за работата си по еротичния трилър, в който участват още Майкъл Дъглас и Джийн Трипълхорн, пишат Vesti.bg. Поглеждайки назад, повече от три десетилетия след излизането на филма, тя нарича процеса "страшен", но удовлетворяващ.

"Трябваше да се сблъскам с цялата си същност, а това е страшно пътуване", каза тя тогава. "Но след като го направиш, си тръгваш с огромно количество увереност, защото е трябвало да погледнеш към цялото си аз, към части от себе си, към които никога не би трябвало да се задълбочиш и да погледнеш, към страшни части, тъмни части, тревожни части.

"И след като го направиш, получаваш доста голяма увереност, защото наистина си се погледнал в тъмното огледало", добавя Стоун.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти