На 54, а толкова секси: Наоми Кембъл ни скри шапките! (СНИМКИ)

Наоми Кембъл, 54-годишният супермодел, отново доказа, че времето не е в състояние да се отрази на нейната изключителна красота и физическа форма. Тя впечатли всички със стройната си фигура, която демонстрира по време на почивката си в Ибиса, където се наслаждава на морски приключения заедно с приятелките си Ейза Гонсалес и Мишел Родригес.

В социалните мрежи се появиха снимки от почивката ѝ, на която блести в златисти бикини. Визията й е допълнена със златисти бижута и кафяво-златни слънчеви очила, които ѝ придават допълнителен блясък. Наоми изглежда зашеметяващо на борда на яхтата, обградена от синьото море.

Черната пантера на модата - Наоми Кембъл

Почивката на Кембъл се случва само седмици след като тя даде откровено интервю, в което сподели за трудностите, с които се е сблъсквала в детството си. "Като дете бях много по-висока от останалите и доста слаба за възрастта си. Именно поради тази причина отнасях ежедневно подигравки", разказа тя в "Cambon Podcast".

Ето как супермоделите от 90-те поддържат фигурите си

"Танците ме спасиха", казва Кембъл. Наоми става модел на едва 15 години и бързо се издига до върховете на модната индустрия, ставайки първата чернокожа жена, която украсява корицата на Vogue.

Забравените супермодели на 90-те

Това лято Наоми Кембъл не само се наслаждава на слънцето и морето, но и напомня на света, че красотата и увереността не зависят от възрастта. Тя продължава да бъде икона на стила и вдъхновение за милиони жени по света.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти