Само приятели? Мани и Лефтеров провокираха с гореща фотосесия

Макар след отпадането си от „Игри на волята“ и двамата да отрекоха, че помежду им има нещо повече от приятелство, всички започнаха да се съмняват в това.

Още докато бяха в играта, зрители и участници забелязаха, че Мани и Лефтеров се разбират доста добре след сливането на племената. Мирела дори разкри, че е забелязала промяна в държането и обличането на бившия си приятел, след като Мани се присъедини към отбора на Безстрашните. Танцьорката констатира как Димитър е започнал да оправя косата си по друг начин, да облича най-хубавите си ризи в Резиденцията и дори кавалерства на Мани, като ѝ дърпа стола, за да седне, или пък ѝ налива вино.

► Лефтеров пусна нова песен с много познати лица в клипа и скрито послание към Мирела?

Самият Лефтеров тогава пък реши да се пошегува със ситуацията след излъчването на епизода и вчера сподели забавно видео с Мани, на което двамата се прегръщат, облечени с жълтите си екипи. „Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка“, е написал Митко към поста си, а за уточнение е допълнил, че двамата са само приятели.

► Има ли страстни искри в „Игри на волята“? Лефтеров разкри в какви отношения са с Мани

След отпадането си от „Игри на волята“ Мирела участва във фотосесия на фотографа Тонислав Дончев, но това, което наистина направи впечатление, е че пред неговия обектив Мани и Лефтеров застанаха заедно, а не поотделно. 

На снимките двамата са прегърнати и в опасна близост, нарисувани в черно и бяло за перфектен баланс, както гласи и описанието на Димитър.

И двамата не пропуснаха да си споделят кадри от фотосесията, а Мани пък публикува стори на двамата от кола, към което пише „Ще се видим скоро“.

Игри на волята
Снимка: instagram.com/@manuela_tonevaa

„Отношенията ни с Лефтеров са чисто приятелски. Имам симпатии към Лефтеров, но нищо повече“, отговори самата Мани на въпрос на Vbox7 за отношенията ѝ с музиканта. По подобен начин отговори по-рано и Лефтеров.

► Гаджета или просто приятели? Вижте с кой участник от минал сезон на „Игри на волята“ се познава Мани

Гледайте големия финал на предаването този вторник от 20:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти