С бебе на по-малко от годинка: Хали Бейли се раздели с таткото на сина й

Халей
Снимка: Getty Images

Звездата от "Малката русалка" Хали Бейли и американският YouTuber и рапър DDG обявиха раздялата си със по-малко от година след раждането на сина им Хало, пише Teen Vogue.

Рапърът обяви новината на 3 октомври 2024 г., публикувайки дълго изявление в Instagram.

DDG започна изявлението си, като се обърна към своите "приятели и поддръжници". Той заяви, че той и Бейли са решили да прекратят връзката си "след много размисъл и сърдечни разговори".

"Това решение не беше лесно, но вярваме, че това е най-добрият път напред и за двама ни. Ценя времето, което прекарахме заедно, и любовта, която споделихме", продължи DDG.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DDG (@ddg)

"Въпреки промените в отношенията ни, любовта ни един към друг остава дълбока и истинска. Все още сме най-добри приятели и се обожаваме."

DDG завърши изявлението си, като заяви, че двамата планират да се "съсредоточат върху своите индивидуални пътувания", докато активно заедно работят като добри родители.

"Ценим връзката, която изградихме, и красивите моменти, които споделихме. Докато управляваме този преход, ние молим за вашето разбиране и подкрепа", добави той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DDG (@ddg)

Бейли все още не е коментирала публично за раздялата.

Слуховете за връзката на Хали Бейли и DDG датираха през януари 2022 г., след като бяха снимани на концерт заедно. Едва през март 2022 г. DDG потвърди връзката им в Instagram с публикация за рождения ден на Хейли, в която той я нарича "най-красивата и най-сладката". Няколко месеца по-късно, през юни, двамата направиха своя дебют на червения килим на BET Awards.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)


Оттогава DDG и Бейли запазиха връзката си предимно лична, с изключение на клиповете им в TikTok и изявите на червения килим. Двамага посрещнаха първото си дете, Хало, в края на 2023 г. По-рано това лято DDG и Бейли показаха лицето на бебето за първи път на събитието Dolce & Gabbana Alta Moda в Сардиния, Италия.

Преди изявлението на DDG, обявяващо раздялата им, бившата двойка и техният син Хало бяха забелязани да присъстват заедно на Snap Partner Summit 2024 на 17 септември 2024 г. в Санта Моника, Калифорния.

 

С бебе на по-малко от годинка: Хали Бейли се раздели с таткото на сина й

От Холивуд

Известни

С бебе на по-малко от годинка: Хали Бейли се раздели с таткото на сина й

Звездата от "Малката русалка" Хали Бейли и американският YouTuber и рапър DDG обявиха р...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти