С 20 години по-млад: Кейт Мос може да си го позволи (СНИМКА)

Кейт Мос бе заснета да се държи за ръце с 27-годишния внук на Боб Марли Скип по време на пътуване до Турция.

Предполага се, че Мос била толкова ентусиазирана от представянето на Марли на фестивал там, че се втурнала на сцената, принуждавайки охраната да се намеси.

Певецът очевидно е останал очарован от усърдието й, тъй като по-късно е видян ръка за ръка със супер модела, което повдигна въпроси за състоянието на отношенията с дългогодишния й приятел.

При пристигането си обратно в Лондон моделът е заснет с партньора си граф Николай фон Бисмарк, но нещата между тях не изглеждат особено гладки. 50-годишната Мос и 37-годишният Бисмарк посетиха модното шоу на Gucci Cruise в лондонския Tate Modern.

Там Кейт сякаш умишлено обръщаше изцяло гръб на Бисмарк, за да говори с дъщеря, която също присъства. Бисмарк седеше мълчаливо до нея и като че ли се взираше в пространството с мрачно изражение.

По-късно той бе видян да напуска шоуто без Мос, вместо това придружен от Деми Мур. Това не е първият път, когато набъбват спекулации за охлаждането на отношенията им, тъй като миналото лято графът бе видян с модела Камил Роу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@wheresmossy)

Въпреки това той присъства на партито за 50-ия рожден ден на Мос през януари, което е знак, че двамата присъстват в живота на другия по някакъв начин.

Скип Марли преди беше с певицата HER, но сега се твърди, че е необвързан. 27-годишният е син на втората дъщеря на Боб Марли Седела и е отгледан в Маями. Марли е бил в Турция за културния фестивал Med Bodrum в хотел Macakizi, който Мос често посещава.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти