Георги Блажев и семейството му се насладиха на едно незабравимо лято (СНИМКИ)

Днес стартира новият сезон на предаването „На кафе“, което означава, че Георги Блажев официално изпраща лятото. След безгрижните месеци, изпълнени с топли семейни мигове, приключения и пътувания, той се завръща към телевизионния екран. 

Един от най-запомнящите се моменти бе семейната им ваканция на село, където малката София за първи път се срещна с простите, но сладки удоволствия на живота извън града. Чистият въздух, смокините, динята и бабините вкусотии предизвикаха у малката палавница истинска радост. 

Влюбени и щастливи: Геогри Блажев и Ива Папазова

Семейството не пропусна и морето, където спомените от детството на Георги оживяха по време на разходка със сина му Боян из любимия Созопол. Не липсваха и романтични моменти с Ива, като споделената им вечер на концерта на Ед Шийрън в София. За Георги този концерт бе не просто забавление, а дълбок и личен момент, тъй като музиката на Шийрън го е съпътствала в трудни времена. Тази вечер, прекарана заедно с любимата му, напомни на Блажев за лечебната сила на изкуството и за това колко важно е да се наслаждаваш на настоящето.

Трявна също остави своя отпечатък, когато цялото семейство се потопи в атмосферата на града, изпълнена с музика, смях и малко повече шум. Докато децата се забавляваха с новите си играчки, Георги и Ива се наслаждаваха на местни деликатеси като халва с орехи и тахан.

Георги Блажев и щастливото му семейство

Но едно от най-ценните пътувания за Блажев е това със сина му Боян до Северозападна България. Баща и син прекараха време в природата, далеч от технологиите и шумотевицата на града. Първоначално плановете на Блажев включвали повече приключения, но в края на пътуването Боян решил, че предпочита да останат на едно място. В този момент Георги научил ценен урок – че щастието на децата не винаги следва родителските очаквания и че понякога е по-добре да се оставиш на течението.

Така лятото на Георги Блажев премина между смях, спомени и емоции. От кръщенето на София до пикника в Докторската градина с любимите му хора, той успя да събере безценни спомени, които ще му напомнят за тези слънчеви дни. Вижте в нашата галерия невероятните кадри от лятото на Блажев и семейството му:

Романтичното лято на Георги Блажев

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти