Годините са само число: Робърт де Ниро отпразнува 81 със скок в морето (ВИДЕО)

Робърт де Ниро отпразнува своя 81-ви рожден ден с истински стил и неподправена енергия, като скочи от яхта в морето по време на празненство със семейството си. Въпреки напредналата си възраст, легендарният актьор демонстрира завидна форма и жизненост, напомняйки ни, че годините наистина са само число.

Дъщеря му, Дрена де Ниро, която е на 56 години, сподели вълнуващи моменти от този специален ден в Instagram. В публикацията й можем да видим серия от снимки и видеоклипове, които улавят топлината и радостта на празника. Едно от видеата показва как Де Ниро, облечен в червено-бели бански, се хвърля смело от палубата на яхтата директно в сините води на Средиземно море.

Със своето послание "Честит 81-ви рожден ден на моя баща. Обичам те с цялото си сърце!", Дрена подчертава специалната връзка, която има с него.

Празникът бе изпълнен с усмивки и топлина, като снимките показват как актьорът прекарва време с по-младите членове на семейството си. Робърт де Ниро е баща на седем деца, като най-малкото, Джиа Вирджиния, е едва на годинка и четири месеца. Малката Джиа, заедно с майка си Тифани Чен, също присъства на празненството на яхтата.

С дълга и впечатляваща кариера, включваща емблематични роли в филми като "Кръстникът", "Шофьор на такси" и "Разяреният бик", Робърт де Ниро продължава да вдъхновява както с таланта си, така и с непримиримия си дух. Докато продължава да показва, че годините са само число, де Ниро остава не само легенда в киното, но и пример за това как да се наслаждаваме на живота във всяка възраст.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти