TikTok звездата Рени от "Игри на волята": Заедно ли са със Светлин?

Една от най-коментираните и противоречиви участнички в шести сезон на „Игри на волята“ със сигурност е Ренета Георгиева. ТикТок звездата гостува в подкаста “След игрите”, след като излезе от предаването по собствено желание. Пред водещата Ваня Запрянова тя сподели за своята контузия и коментира съмненията на зрителите и съотборниците си дали е истинска. Тя разказа и за отношенията в племето на Дръзките и разкри подробности за личния си живот.  

В “След Игрите” Рени споделя, че е била с позитивна нагласа колко дълго ще се задържи в "Игри на волята” преди инцидента, който е преживяла, но след контузията е смятала, че ще бъде една от първите, които ще си тръгнат. Тя самата знае, че отстрани е изглеждало все едно симулирала, но потвърди слуховете в мрежата за ретърпяна операция веднага след нейното излизане. 

Причината Ренета да участва в “Игри на волята” е сестра ѝ Сузи, също известна танцьорка в ТикТок, която я е записала за кастингите без нейно знание. Рени определя формата като „мечта”, но не нейната, а на сестра ѝ и признава, че е ход да си вдигне последователите в социалните мрежи. Инфлуенсърката е на мнение, че който твърди, че не влиза в Игрите за последователи - лъже. 

Рени разказва пред водещата Ваня Запрянова колко много е харесвала племето на “Дръзките”, в което попада още на премиерата и е мислела, че те ще са най-силни. Още от самото начало тя казва, че вярвала, че социално и коалиционно ще се справи и е знаела с кого ще играе. 

Ренета не отговори категорично дали между нея и Светлин има друг тип отношения, освен приятелски, но по всичко си личи, че не е безразлична към него.

Съветът ѝ към Светлин е той да продължи участието си в “Игри на волята” като играе с мъжете. Признава, че адреналинът на битките е карал болката ѝ да отшумява, а гладът и липсата на енергия на Брега на отчаянието са били сред най-големите предизвикателства. 

След “Игри на волята” Ренета признава, че е доволна от своята подготовка, участие в предаването и възстановяване след това, въпреки че в началото негативните коментари по неин адрес не са ѝ повлияли добре. В свят без социални мрежи Рени би била детски аниматор. 

Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. 

Прочетете още: 

TikTok звездата Рени от

ТВ лица

Известни

TikTok звездата Рени от "Игри на волята": Заедно ли са със Светлин?

Една от най-коментираните и противоречиви участнички в шести сезон на „Игри на волята&ldquo...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти