Разделени от спорта: Кейт на Уимбълдън, Уилям на Евро 2024 (СНИМКИ)

Спортен уикенд не само за цяла Европа, но и за британското кралско семейство. Кейт Мидълтън направи дългоочквана поява на финала на тенис турнира Уимбълдън в Лондон под аплодисментите на целия корт, който изрази подкрепата и уважение към принцесата на Уелс и борбата ѝ с рака.

@wimbledon A wonderful Centre Court welcome for our Patron HRH The Princess of Wales 💜 #Wimbledon ♬ original sound - wimbledon

Кейт беше в компанията на дъщеря си принцеса Шарлот и сестра си Пипа. Във видимо страхотно настроение тя изгледа финала и за втора поредна година връчи купата на Карлос Алкарас, който спечели и тази година турнира. 

@wimbledon From 2023 ➡️ 2024 🏆 #Wimbledon ♬ suono originale - Black Themesongs

В същото време - няколко часа по-късно принц Уилям и принц Джордж присъстваха на финала на Евро 2024, подкрепяйки отбора на Англия, който загуби титлата срещу отбора на Испания. Уилям беше в много добро настроение, въпреки, че мачът не се разви в полза на английския отбор, но пък ги награди със сребърните медали.

@kingeorgie 😍 || #princewilliam #princegeorge #walesfamiky #royalfamily #xyzcba #kingeorgie #fypシ #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypシ #fypシ゚viral #fypage #fypシ #kingeorgie ♬ original sound - Ella ౨ৎ

Едно своеобразно завръщне към нормалността беше този уикенд за семейство Уелс и децата им. Въпреки, че преминаха през много трудни моменти от началото на годината Кейт, Уилям и децата им постепенно се връщат към нормалните си работни задължения, а Кейт очевидно е в нов етап от лечението си, който ѝ позволява публични ангажименти и повече обществени изяви.

Вижте в галерията ни най-доброто от спортния уикенд на Кейт Мидълтън, принц Уилям и децата им!

Кейт Мидълтън на Уимбълдън, принц Уилям на Евро 2024

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти