Райън Рейлондс към Блейк Лайвли: „Ти си моето сърце, моята надежда, моето щастие“

Определено може да се каже, че Райън Рейлондс изпраща една успешна година, в която обяви, че отново ще става баща, участва в успешни проекти и донесе коледно настроение на екрана с най-новия си филм "Spirited". През ноември стана ясно, че Райън Рейлондс е обявен за носител на награда на 48-ите People's Choice Awards.

Церемонията се проведе на 6-и декември, а актьорът бе отличен с наградата People's Icon Award, което го прави „икона“ в шоубизнеса според гласувалите. Почетната статуетка преди е била връчвана на любимци на публиката като Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и Хали Бери. Още миналия месец Райън, с присъщото си чувство за хумор, призна, че тази титла го е накарала да се почувства, сякаш остарява.

Освен този приз актьорът получи още едно признание, тъй като аудиторията на People's Choice Awards обяви неговия филм „Проектът „Адам“ за любима комедийна лента. Сред другите наградени тази година бяха Тейлър Суифт, Селена Гомес и Крис Хемсуърт, както и проекти като „Не се тревожи, скъпа“, „Stranger things“, сериалът за Джефри Дамър и подкастът на Мегън Маркъл.

На самото събитие вчера звездата от „Дедпул“ не пропусна да започне речта си с усмивка: „Уау, имам чувството, че съм на собственото си погребение... само дето накрая ще мога да си тръгна.“

Актьорът не пропусна да се пошегува със статута си на „икона“, но пък съвсем сериозно добави: „Човек не получава подобен трофей без много помощ от много истински икони.“

Райън сърдечно благодари на майка си Тами Рейнолдс и тримата си братя. Той не пропусна да спомене и своя баща Джеймс, който почина през 2015 г. след 20-годишна борба с болестта на Паркинсон: „Ако можеше да ме види сега, той не би бил впечатлен от [наградите], но щеше бъде възхитен от трите си внучки."

Райън за пореден път подчерта кои са хората, заемащи първо място в сърцето му, като уточни, че списъкът с благодарности започва и завършва с неговото семейство:

„Искам да благодаря и на моето семейство – Блейк и трите ми дъщери, а скоро очакваме и четвърто дете. Блейк, момичета – вие сте моето сърце, моята надежда, моето щастие. Шегувам се, че семейството ми ме изтощава, но истината е, че ми давате повече сила, отколкото един човек може да заслужи.“

На церемонията Райън се появи без половинката си, която се очаква да роди през февруари или март 2023 г. А преди броени дни актьорът публикува трогателна снимка в Instagram, на която двамата позират до Дядо и Баба Коледа. Последователите на звездата веднага отбелязаха колко прекрасна и сияеща е бъдещата мама в сладката си коледна пижама. 

Блейк Лайвли разкри, че очаква четвъртото дете на двойката през септември. Наскоро Рейнолдс призна пред ЕТ колко се вълнува, че отново му предстои да стане баща: „Ние сме много развълнувани. Трябва да си глупак, за да направиш това четири пъти, ако не ти харесва.“

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти