Радост за очите! Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на големия екран (ВИДЕО)

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за нов филм. Опитните актьори, които са се снимали в шепа филми заедно през целия им кариерен път, ще участват в „Wolfs “ - екшън комедия.

Филмът е режисиран от Джон Уотс, продуциран от Пит и Клуни, а в него участват Остин Ейбрамс, Ейми Райън и Поорна Джаганатан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Framestore (@framestore)

Трейлърът показва как Клуни получава обаждане от жена, която моли за помощ. „Няма никой, който да може да прави това, което правя аз“, казва той, точно преди Пит да влезе в стаята, за да усложни нещата. Това принуждава двамата да работят заедно.

Пит и Клуни са приятели от десетилетия, като са работили заедно в различни филми, включително трилогията от филми на Оушън и най-скорошния „Burn After Reading“.

Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме

Според различни източници двамата много се радват да работят заедно на снимачната площадка на „Wolfs“. „Брад и Джордж са приятели завинаги“, казва източник на PEOPLE.

Клуни също така обсъди връзката си с Пит пред PEOPLE и чувствата си относно съвместната работа по филми: „Той ми е приятел и си прекарваме наистина добре заедно“, казва той.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти