Радост в семейството: Антонио Бандерас планира сватба!

Мелани Грифит и Антонио Бандерас ще трябва да планират грандиозна сватба за дъщеря си Стела, която наскоро обяви годежа си с дългогодишния си приятел Алекс Грушински. Щастливата двойка най-накрая реши да предприеме следващата стъпка в живота си. Новината беше споделена от бъдещата булка в социалните медии, придружена от очарователни снимки, документиращи тяхната любовна история.

Семейство Грифит-Бандерас първоначално беше шокирано от новината, но бързо изрази щастието и подкрепата си за двойката. Мелани Грифит, която освен майка на Стела е и известна холивудска актриса, не можа да сдържи емоциите си и написа трогателен коментар под публикацията на дъщеря си. „Обичам ви и двамата страшно много. Честито отново“, написа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Антонио Бандерас също сподели мислите си за предстоящото събитие. Той описа възможността да работи заедно със Стела по филма "Company" като „специална“ и призна колко ценни са били нейните прозрения и обратна връзка по време на процеса.

Стела, която следва стъпките на родителите си в киното, има опит в работата с известни личности. Освен че участва във филми с баща си, тя е работила и с майка си по различни проекти, включително късометражния филм за Vogue и бижутерийната марка Bulgari. Тези преживявания й позволиха да развие дълбоко разбиране за света на киното и да изгради солидна кариера в него.

Наред с актьорската си кариера, Стела е създала своя собствена марка за здраве и красота, наречена Lightbound. Марката пусна първия си продукт, ароматно масло, наречено Alma, през 2021 г., демонстрирайки предприемаческия дух на младата жена. С нарастващия си успех и подкрепа от страна на семейството си, Стела е готова да започне ново пътуване с Алекс Грушински.

Въпреки че подробностите за предстоящата сватба все още не са разкрити, едно нещо е сигурно – събитието ще бъде паметно, тъй като ще събере звездно семейство и приятели, за да отпразнуват любовта и отдадеността на двойката.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти