Радина Кърджилова: Солена, розова, секси (СНИМКИ)

Актрисата Радина Кърджилова е известна със своя чар и топлина както на екрана, така и извън него. В нейния Instagram акаунт тя често споделя радостта от живота си, особено любовта си към двамата си сина, Христо и Йоан. Напоследък обаче акцентът е върху професионалния ѝ живот и бъдещите предизвикателства към нея. В момента Радина съчетава свежо морско лято със снимките на нов сериал, заедно с актрисите Теодора Духовникова и Койна Русева.

Смел боб - новата блестяща визия на Радина Кърджилова

Неотдавна Радина направи радикална промяна във визията си като подстрига дългите си коси и ги направи платинено руси. Деветдесетарската визия ѝ стои повече от добре, а ситуацията се нажежава на плажа, в компанията на розовия ѝ бански. Усещане за свобода, солен морски полъх и много слънце ни предава Радина с тези снимки, а ние ѝ се радваме.

Последната роля на Радина в театъра беше в постановката „Любовникът“ от Харолд Пинтър, където тя изигра героя на Сара. Нейното изпълнение получи признание от критиците и показа гъвкавостта и дълбочината на нейния талант. Ако сте в София, не пропускайте възможността да видите Радина в действие; изпълненията й винаги са запомнящи се.

Наслаждаваме се на соленото розово лято на Радина Кърджилова в галерията ни!

Розовото море на Радина Кърджилова

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол