Първото издание на Future Forum предизвика силен интерес

Future Forum
Снимка: Future Forum

Над 3500 души от 100 държави за два дни посетиха първото издание на мащабното събитие за кариерна и личностна трансформация на NOVA и Webit – Future Forum. Сред темите, представени във форума, бяха: разгръщане на пълния потенциал, личностно усъвършенстване, развитие на лидерски умения, стратегии за устойчив бизнес растеж, създаване на въздействащи разкази, инструменти за преодоляване на всяко препятствие, изучаване на креативността, свързване на професионалния ум с развитието на новите технологии и др. Водещи на събитието бяха журналистите на NOVA Марина Цекова и Асен Манасиев. 

Над 3500 души от 100 държави за два дни посетиха първото издание на мащабното събитие за кариерна и личностна трансформация на NOVA и Webit  Future Forum.
Снимка: NOVA

Първият ден на Future Forum премина при препълнени зали за специализирани уъркшопи и обучителните сесии с лекторите, а по време на втория посетителите получиха шанс да чуят още от вдъхновяващите истории за успех на световно признатите авторитети: Хийт Слоунър от екипа на Саймън Синек в „Оптимизъм“; експерта в областта на лидерството Адам Мендлър; изследователя на креативността – Фредерик Харен;  новатора в областта на устойчивата мода – Сара Рати и eкстремния атлет и рекордьор на Гинес Аш Дайкс

Над 3500 души от 100 държави за два дни посетиха първото издание на мащабното събитие за кариерна и личностна трансформация на NOVA и Webit  Future Forum.
Снимка: NOVA

Future Forum посрещна още редица изявени български личности – неотразимата лекоатлетка Ивет Лалова; телевизионния продуцент Маги Халваджиян; кулинарния гуру шеф Иван Манчев; световно известния актьор, продуцент и режисьор Юлиан Костов; изпълнителния председател на Webit Foundation д-р Пламен Русев, изпълнителния директор на дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо Александър Варов и професионалния бизнес лектор – Владимир Борачев

Future Forum
Снимка: Future Forum

Освен дискусиите с едни от най-ярките умове на нашето време, събитието предложи различни възможности за усъвършенстване на ключови компетенции за постигане на успех. Посетителите получиха шанса да се включат и в кариерен форум и да се запознаят с топ компании. 

Future Forum
Снимка: Future Forum

А кои ще бъдат ексклузивните лектори във второто издание на Future Forum, предстои да разберем следващата година.  

Повече информация за Future Forum може да откриете на futureforum.bg, както и във Facebook и LinkedIn профилите на форума. 
 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти