Първи кадри от сватбата: Лана Дел Рей се омъжи за ловеца на алигатори

Лана Дел Рей вече официално носи титлата „съпруга“, след като се омъжи за своя любим, ловеца на алигатори Джереми Дюфрен. Изненадващата и романтична сватба се състоя край блатата на Луизиана, където двойката размени сватбени обети само месец след като публично разкриха връзката си. Този съюз не само затвърждава тяхната любов, но и добавя още една непредсказуема глава в живота на прочутата певица.

Сватбената церемония се проведе в уютен кръг на близки приятели и семейство, включително бащата на Лана, Робърт Грант, който я придружи по пътеката. Певицата бе истинско олицетворение на нежността, облечена в красива булчинска рокля с шлейф, а косата ѝ бе елегантно прибрана в опашка. Моделът на роклята, който плени гостите, бе съчетание на класическо изящество и модерна женственост – елегантно деколте с волани и дълъг шлейф, който нежно се плъзгаше по чакълестата пътека към олтара.

Дюфрен, макар и познат със своя небрежен стил, бе стилно облечен за случая в черен костюм и бяла риза, далеч от неговия традиционен имидж на авантюрист с шапка. След церемонията младоженците се отправиха към приема на открито, минавайки покрай една от прочутите лодки на Джереми, украсена с бели цветя – символ на новото начало за двойката.

Любовната история на Лана и Джереми започва по време на нейната обиколка в Луизиана през 2019 г., когато тя се впуска на тур с лодка, организиран от Дюфрен. Оттогава животът им се преплита, като преминават през трудности и щастливи мигове. Връзката им започва бързо, а през август, двамата са засечени заедно в Англия, което предизвика любопитство у феновете.

Мнозина в близкото обкръжение на Лана първоначално се съмнявали в намеренията на Дюфрен, но бързо осъзнали, че той се отнася с истинско уважение и любов към нея. Ловецът на алигатори води различен начин на живот и не се нуждае от светлините на прожекторите – бизнесът му е успешен и не разчита на популярността на певицата.

Тази неочаквана сватба край блатата на Луизиана е само още едно доказателство за това, че понякога любовта идва от най-непредсказуемите места. Сега Лана и Джереми започват нова глава в живота си, съчетавайки своите различни светове в едно необичайно, но красиво партньорство.

Първи кадри от сватбата: Лана Дел Рей се омъжи за ловеца на алигатори

Актуално

Известни

Първи кадри от сватбата: Лана Дел Рей се омъжи за ловеца на алигатори

Лана Дел Рей вече официално носи титлата „съпруга“, след като се омъжи за своя любим,...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти