Първата и единствена снимка на принц Хари и Мегън Маркъл от сватбата на Пипа

Първата и единствена снимка на принц Хари и Мегън Маркъл от сватбата на Пипа
Снимка: netinfo

Мегън Маркъл може и да не беше поканена на същинската сватбена церемония на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс през изминалия уикенд, но присъства на приема след голямото събитие по-късно през същия ден.

А интересът към нея и присъствието ѝ определено бяха сред най-обсъжданите теми в медиите.

И въпреки че доскоро нямаше снимки, които да докажат, че Хари и Мегън са били заедно на вечерния коктейл в чест на новобракуваните, то днес се появи папарашки кадър, на който ясно личи, че двойката е била там през цялото време.

Това обаче вероятно е първата и единствена фотография, която документира тяхната поява на пиршеството, тъй като вътре снимането е било забранено.

 

Meghan Markle wasn't at the church ceremony for Pippa Middleton's wedding, but arrived to the reception in a chariot (well, car) driven by her prince.

Публикувахте от E! News в 21 май 2017 г.

Хари, който е управлявал автомобила, сам е закарал приятелката си Мегън до мястото, където се е състояло тържеството след сватбената церемония.

Припомняме, че след венчавката принц Хари е изоставил останалите гости "със синя кръв", за да кара 100 километра до Лондон и да вземе приятелката си Мегън, за да я заведе на партито.

Много медии твърдят пък, че именно следващата кралска сватба ще бъде между Хари и Маркъл. Според запознати със ситуацията в семейството, кралица Елизабет II официално е дала разрешението си Хари да предложи брак на Мегън, ако се чувства готов за тази стъпка.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти