Принцеса Шарлот със сладък жест към брат си принц Джордж и мили моменти с Меган и Хари

Мил момент между принцеса Шарлот и принц Джордж беше уловен от камерите по време на вчерашното погребение на тяхната баба, кралица Елизабет Втора, пише британското издание HELLO!

Децата се намираха край Арката на Уелингтън след погребалната служба в параклиса Сейнт Джордж, когато 7-годишната Шарлот е забелязана да инструктира 9-годишния си брат.

Двамата бяха заснети да разменят думи, изчаквайки ковчега на покойния монарх да бъде поставен върху кралската катафалка. В този момент се вижда как Шарлот казва на Джордж : „Трябва да се поклониш“, докато той я слуша внимателно.

Вторият по линия за унаследяване на трона впоследствие направи поклон, а зрители похвалиха размяната на думи между брат и сестра.

Един потребител на Twitter написа: „Те могат да добавят лекота към най-тържествените моменти. Да казва на по-големия си брат какво да прави е толкова сладко“, а друг добавя: „Радвам се, че се могат да разчитат един на друг за подкрепа и гледайки назад към този момент, да се радват, че са взели участие заедно.“

Докато младите кралски особи следваха ковчега на прабаба си, заобиколени от родителите си, Шарлот беше поставила сключени ръце пред себе си, докато Джордж ги държеше отстрани.

Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет

Въпреки сериозната фасада 7-годишната принцеса се поддаде на емоциите, които я завладяха на сбогуване с прабаба ѝ. Прочетете повече тук ► Детска тъга: принцеса Шарлот се разплака на погребението на кралица Елизабет

Марк Тюксбъри, олимпийски плувец и член на Ордена на Канада, похвали децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям за поведението им в тържествения, но тъжен ден.

Като част от канадската делегация, в чийто състав беше още актрисата Сандра О и музикантът Грегъри Чарлз, Тюксбъри имаше изглед на церемонията в църквата „от птичи поглед“. Пред People той споделя впечатленията си от Шарлот и Джордж: „Изглеждаха като наистина невероятно възпитани деца, но и като малки деца, на които това им дойде в повече“, казва Тюксбъри.

„Колкото до малкия принц Джордж, един ден това ще бъде той, а все още не знае това. После си помислих: „Той току-що е загубил прабаба си.“

Въпреки тъжния повод няколко стоплящи сърцето момента направиха впечатление на кралските наблюдатели. Един от тях принцеса Шарлот сподели с чичо си, принц Хари, по време на църковната служба. Когато тя оправя шапката си, той за кратко вдига очи и улавя погледа ѝ, а след това двамата се усмихват един на друг, пише британското издание HELLO!

В друг момент, уловен от камерите, Меган Маркъл изглежда тъжна, но се усмихва окуражително на племенницата си, когато малката принцеса вдига поглед към нея, разказват още от HELLO!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол