Принцеса Даяна приживе: Исках светът да види любовните му писма!

"Принцеса Даяна ценеше писмата, които получаваше от бъдещия крал Чарлз през ранните дни на романтиката им, надявайки се светът един ден да разпознае истинската привързаност, която споделяха." Това разкритие идва от кралския биограф Ингрид Сюард, която наскоро сподели желанията на Даяна в списание Oldie, както беше съобщено от The Times.

Непоказвани досега лични снимки на Даяна, Чарлз и Уилям от 1982 г.

Бурната връзка на Даяна и Чарлз приключи с развод през 1996 г., но желанието на Даяна е било обществеността да види любовните писма, изпратени от Чарлз, които според нея ще разкрият истинската любов, която някога са имали.

„Даяна ми каза много малко преди да умре, че иска хората да видят любовните писма, които тя имаше от Чарлз“, разкри Сюърд. "Тя наистина искаше хората да знаят, че тя обича Чарлз и той я обичаше. И аз винаги помнех това. И тя искаше момчетата (принц Уилям и принц Хари) да знаят това. Между тях имаше период на голяма любов."

Сюърд разказва, че принцеса Даяна е изразила тези чувства само няколко седмици преди трагичната си смърт при автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. По това време Даяна се среща с Доди Файед, който също загива при инцидента. Въпреки новата връзка, желанието на Даяна първите дни от романса й с Чарлз да бъдат признати остава силно.

10 факта за живота на принцеса Даяна, които не сте чували

Точният период на любовните писма, за които Даяна говори, не е ясен. Даяна и Чарлз се женят през 1981 г. след кратко ухажване, по време на което Даяна твърди, че са се срещали само 13 пъти, преди той да предложи. Те посрещат принц Уилям през 1982 г. и принц Хари през 1984 г. Съобщава се, че Даяна е казала на журналиста Андрю Мортън, автор на „Даяна: Нейната истинска история“, че тя и Чарлз са били „много, много близки един до друг шестте седмици преди Хари да се роди, най-близкото, което някога сме били, някога сме били и някога ще бъдем", размишлявайки върху късното лято на 1984 г.

Майката на принцеса Даяна - Франсис Шанд Кид

Връзката им обаче започна да се разпада малко след това. Пенсионираният капитан от британската армия Джеймс Хюит твърди, че е започнал афера с Даяна около 1986 г., за която се твърди, че е продължила пет години. В интервю за ITV от 1994 г. с биографа Джонатан Димбълби, Чарлз признава, че е бил верен на Даяна, „докато не се е разпаднала безвъзвратно, като и двамата сме опитвали“, както съобщава The New York Times.

По времето, когато Даяна дава известното си интервю от 1995 г. за Панорамата на Би Би Си, нейната представа за брака е значително помрачена. В откровен момент тя отбелязва разпадането на връзката си с Чарлз, като казва: „Бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено“, имайки предвид неговата афера с бъдещата кралица Камила.

Животът на принцеса Даяна в снимки

Днес местонахождението на предполагаемите любовни писма остава загадка. Трайното очарование от Даяна, наречена "Принцесата на народа" от тогавашния министър-председател Тони Блеър, продължава да завладява обществеността. Само миналата година някои от интимните й писма до приятели по време на развода й с Чарлз донесоха близо 170 000 долара на търг.

Въпреки че любовните писма между Даяна и Чарлз все още не са излезли наяве, чувството зад желанието на Даяна е ясно: тя е искала светът да си спомни истинската обич, която някога е съществувала между нея и бъдещия крал, и да сподели този спомен със синовете им Уилям и Хари.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти