Принцеса Даяна на 63: Как щеше да изглежда днес (СНИМКИ)

На 1 юли светът отбелязва 63-ия рожден ден на една от най-обичаните и емблематични фигури в съвременната история – Принцеса Даяна, принцеса на Уелс. Родена като Даяна Франсис Спенсър, тя влезе в кралското семейство чрез брака си с принц Чарлз през 1981 г., превръщайки се в глобална сензация със своя стил, филантропия и безстрашна отдаденост на благотворителните каузи.

Влизането на лейди Даяна в кралското семейство бележи началото на нова ера за него. Нейната жизнена личност, съчетана с естествената й красота и грация, бързо я превърнаха в любима фигура както във Великобритания, така и по света. Тя беше известна със своята щедрост, съпричастност и непоколебима отдаденост на различни благотворителни организации, включително нейните кампании за противодействие на противопехотните мини и подкрепа на болните от ХИВ/СПИН.

Непоказвани досега лични снимки на Даяна, Чарлз и Уилям от 1982 г.

През годините принцеса Даяна се превърна в модна икона, известна със своите смели тоалети и склонност към носене на живи цветове. От емблематичните рокли на Victor Edelstein до емблематичните панталони Chanel - нейният гардероб продължава да вдъхновява дизайнери и модни ентусиасти по целия свят. Освен това нейното влияние върху популярната култура доведе до увеличаване на интереса към кралското семейство и постави нови стандарти за кралски особи, които следват.

Животът на принцеса Даяна в снимки

Въпреки личните предизвикателства, пред които е изправена, като разпадането на брака й с принц Чарлз и борбата с хранителните разстройства и депресията, принцеса Даяна остава непоклатимо позитивна и фокусирана върху ролята си на майка на двамата си сина, принцовете Уилям и Хари. След развода си с принц Чарлз през 1996 г., тя продължи да изпълнява задълженията си като член на кралското семейство, като същевременно изгражда нов живот за себе си.

10 факта за живота на принцеса Даяна, които не сте чували

Трагичната смърт на принцеса Даяна в автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 г. шокира света и остави незаличима празнина в сърцата на мнозина. Въпреки краткия си живот, наследството на принцесата продължава да живее чрез нейната благотворителна дейност, многобройни постижения и влиянието, което оказа върху бъдещите поколения кралски особи.

Ако беше жива на 1 юли принцесата на народа щеше да навърши 63 години. Макар, че тя завинаги остана на 36г.  все още продължават предположенията каква щеше да бъде тя и как щеше да изглежда ако беше сред живите.

В тези предположения особено помага изкуственият интелект, който създава образи на лейди Ди, които вероятно щяха да бъдат актуални днес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jose Dias (@josediasdesign)

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол