Не сте ги виждали така: Принц Уилям показа нови снимки с принцеса Даяна

Невиждани досега снимки на младия принц Уилям и принцеса Даяна бяха споделени от двореца Кенсингтън дни преди премиерата на нов документален филм, посветен на бъдещия крал. На снимката Уилям и покойната му майка са на посещение в приют за бездомни.

За да видите снимките, прегледайте Instagram карусела по-горе.

На снимките принцът е на 10 г. На една от тях той играе шах с един от обитателите му. Друга снимка пък е от следващо посещение на същото място, но година по-късно. "Има хора там някъде, които нямат същия начин на живот като твоя. Тя (Даяна) направи така, че да разберем, че има живот извън двореца и той е истински", казва принц Уилям в кратък откъс от филма, който носи името "Принц Уилям: Можем да сложим край на бездомността".

Престолонаследникът разказва, че именно това отношение към бездомните иска да възпита и у своите деца. През 2023 г. Уилям стартира 5-годишен план, чиято цел е да се справи именно с този проблем. В него участват множество организации в шест области във Великобритания.

Запитан какво би си помислила майка му за амбициозния му план, той заявява просто: "Би си помислила, че съм луд, за да го започна. Иска ми се тя да види, че се прави нещо за промяната", споделя Уилям. 

Прочетете още: 

Не сте ги виждали така: Принц Уилям показа нови снимки с принцеса Даяна

Кралски новини

Известни

Не сте ги виждали така: Принц Уилям показа нови снимки с принцеса Даяна

Невиждани досега снимки на младия принц Уилям и принцеса Даяна бяха споделени от двореца Кенсингт...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти