Принц Хари с трогателно посещение нa родния дом на майка си

Принц Хари, херцогът на Съсекс, направи трогателно завръщане в Althorp House – родния дом на покойната му майка, принцеса Даяна. По време на своето последно пътуване до Великобритания, той остана при чичо си, Чарлз Спенсър, в имението, което носи толкова много спомени и емоции на кралското семейство.

Хари пристигна в Althorp House непосредствено след като изненадващо се появи на панихидата за покойния си чичо, лорд Робърт Фелоус. Службата, състояла се на 29 август, събра семейство и приятели в църквата „Света Мария“ в Снетишам, Норфолк. Тя е едно от редките публични събития, на които Хари и отчужденият му брат, принц Уилям, се появиха заедно.

Службата за лорд Фелоус се проведе два дни преди 27-ата годишнина от смъртта на принцеса Даяна, която загина трагично в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. Тя беше едва на 36 години, когато загуби живота си, и бе погребана на малък остров в езерото Раунд Овал, намиращо се в сърцето на Althorp.

Принц Хари е бил посрещнат с топлота и обич от роднините си, които го подкрепиха по време на службата и след това. През май тази година, лейди Джейн, Чарлз Спенсър и няколко от братовчедите Спенсър също подкрепиха Хари на службата за неговите игри „Инвиктус“ в катедралата „Сейнт Пол“.

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Дълбоката връзка на Хари с родното място на майка му бе видна и през май, когато той сподели как е завел съпругата си, Меган Маркъл, в Althorp за първи път. В своята книга „Spare“, той описва как са положили цветя на гроба на принцеса Даяна, и как са се молили за яснота и напътствия.

Това посещение на Хари в Althorp House е още един знак за силната връзка, която той пази със семейството на майка си, както и за значимостта на тези спомени за него. Въпреки всички трудности и различия, които са разделяли кралското семейство през последните години, тези моменти на споделена скръб и почит напомнят за важността на семейството и за непрекъснатата връзка между Хари и майка му.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти